Personal Update: Angst, examens en klassieker!

Het is weer een tijdje geleden dat ik nog een Personal Update neerschreef. Het is jullie waarschijnlijk al opgevallen dat ik de laatste weken iets minder constant ben met 2 artikels per dag te posten en ook de kwaliteit is ietsje minder. Dat heeft allemaal zijn redenen, en dat is deels waar deze Personal Update over gaat. Benieuwd? Lees dan snel even verder!De examens komen nu toch echt dichterbij, nog 4 weken te gaan. Dat wil zeggen: nog 1 lesweek, 1 inhaalweek en "kerstvakantie" (blok dus). De tijd gaat heel snel vooruit en hoe erg ik ook uitkijk naar Kerstmis, het wil ook zeggen dat de examens dichterbij komen. Ik heb wel énorm had vooruit gewerkt wat de leerstof betreft, veel meer dan de vorige jaren, én dat mocht ook wel na mijn niet-zo-fantastische 2de jaar.

Die voorbereiding is dus deels de reden waarom er niet elke dag 2 artikels online zijn gekomen, maar er zijn nog andere redenen. Ik zit de laatste weken gewoon ietsje minder in mijn vel. Ik had vroeger erg last van angsten en hoewel ik me daar lange tijd min of meer kon overzetten, het lijkt me gewoonweg niet te lukken de laatste tijd.

Een voorbeeld zeg je? Gisteren nog was ik in mijn favoriete winkelcentrum en iedereen was volop aan het shoppen voor de feestdagen. Het was er echter erg warm én druk en laat dat nu de twee dingen zijn waar ik echt heel paniekerig van wordt. Ik weet niet precies waarom, maar er wordt dan een knop omgedraaid in mijn hoofd waardoor ik echt gewoon buiten moet. Het was dus een kort tripje naar het winkelcentrum.

Aan de iets "vrolijkere" kant: ik ben de laatste tijd echt helemaal fan van high-end make-up. Ik ben altijd een echte budgetlover geweest, maar die prachtige verpakkingen en producten beginnen me stilaan toch meer en meer aan te trekken. Mijn eerste YSL lipstick is inmiddels een feit (later meer daarover) en er staat een klein bestellinkje bij Ici Paris XL dat ik ga overmaken. Binnenkort terug veel leuks op de blog dus!


Zo, ik hou het hier maar eens bij voor vandaag. Het is niet een al te happy update, maar ik vond dat ik jullie wel wat verantwoording verschuldigd was. Alles komt terug in orde, en ik blijf doorgaan met de blog, dat staat vast!

Hoe gaat het met jullie?

Share:

4 reacties

 1. Snap je angst helemaal, heb het ook niet voor zo'n drukte, het gevoel dat je in de val zit als er iets moest gebeurd ... :/ Ze lachen wel met mij dat ik eind november al kerstinkopen ga doen, maar daar voel ik me het beste bij, zie dat niet zitten om tussen al dat volk te shoppen ^^

  Alvast superveel succes met je examens, we gaan dat knallen ! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan ook niet zo goed tegen drukte, dat is ook één van de redenen waarom ik bijvoorbeeld winkels als Primark vermijd.. Heel veel succes met je examens <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei zeg. Ik kan ook niet goed tegen drukte, maar dat is omwille van een andere reden. Ik hoop dat je snel iets minder last hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg veel succes met je examens, alvast! Maak je niet te druk, het komt vast goed!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen