New in: YSL Rouge Volupté Shine "Pink in confidence"

Dit is waarschijnlijk één van die artikels waarbij ik bijna té excited ben om te schrijven. Ik was al heel lang aan het uitkijken naar een écht, prachtig high-end product en aangezien ik zo'n fan ben van lipproducten, viel mijn oog natuurlijk op de categorie lipsticks. Wees nu eerlijk, welk merk heeft een mooiere verpakking dan YSL? Ik werd helemaal verliefd en besloot jullie vandaag mijn eerste YSL aankoop te laten zien. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

YSL rouge volupté shine 8 pink in confidence
Er zijn nog héél veel kleurtjes die ik aan mijn stash wil toevoegen en zoals ik al veel heb horen zeggen: het is een verslaving. De verpakking alleen al doet je wegdromen en de kleurselectie doet je snakken naar meer. Elke lipstick is voorzien van een kleurcode: het middelste stukje heeft namelijk dezelfde kleur als de lipstick zelf. Ain't this pretty?

Ik ging voor de Rouge Volupté Shine in nummertje 8 "Pink in confidence", een prachtige medium roze kleur. Ik kan niet wachten om deze te dragen!


YSL rouge volupté shine 8 pink in confidence

YSL rouge volupté shine 8 pink in confidence

YSL rouge volupté shine 8 pink in confidence

Wat is jouw favoriete high-end lipstick? 

Share:

11 reacties

 1. Wauw, zo'n mooie lipstick! Je hebt mij nu wel heel benieuwd gemaakt naar swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, deze heb ik nog niet eerder gezien, wat is hij mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat is hij mooi. Ik ben heel erg benieuwd naar swatches en hoe hij eruit ziet op je lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh prachtig! Die staan nog op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een beauty, ben benieuwd hoe die je staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja mooi! Maar...nu ben ik wel heel benieuwd hoe 'ie staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeer mooie kleur. Zou ik wel ook zeker kopen. Benieuwd naar de swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh wow de verpakking alleen al hé
  benieuwd hoe de lipstick toont op de lippen

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Van mij zal dat de Coco Rouge Velvet zijn van Chanel! Vind de verpakkingen van YSL iets te kitsch..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Daaamn wat een beauty!! Ook erg mooie kleur ! :)

  BeantwoordenVerwijderen