Het leven is kort, dus.

...of, waarom we moeten genieten van elke minuut. Het is nog geen 2 weken geleden dat we geheel onverwacht het bericht kregen dat een kennis overleden was, of we worden in ons Belgen-landje geconfronteerd met de plotse dood van een Vlaams icoon. Waarom we moeten genieten van elke minuut.Ik schrijf dagelijks over beauty en fashion en hoe graag ik die ene lipstick van YSL nog zou toevoegen aan mijn stash. Het zijn dingen die ons dagelijks bezighouden, maar ons in essentie niet maken tot wie we zijn. Het zijn dagelijkse gebeurtenissen en mensen rond ons heen die ons vormen.

Dit zal weer uitdraaien zoals mijn "Let's talk" filmpjes, of andere random dingen die ik zo nu en dan post. Maar het zal ook weer iets zijn waar ik het gewoon heel graag eens wil over hebben.

Het zijn recente gebeurtenissen die me nog maar eens doen realiseren dat het leven ineens voorbij kan zijn. Jouw leven en dat van anderen.

Het zijn recente gebeurtenissen die me nog maar eens doen realiseren dat je met volle teugen moet genieten van elk moment dat je krijgt.

Het zijn recente gebeurtenissen die me nog maar eens doen realiseren dat je tegen de mensen waar je van houdt, dat zo veel mogelijk moet zeggen en laten blijken.

Hier moeten we maar eens meer bij stilstaan denk ik. Ik wil nog steeds die YSL lipstick, maar het is geen must.

Share:

2 reacties