Hot or not: Catrice Made To Stay Smoothing lip polishes!

Jep, I know, weer een lipproduct. Maar geen nood, deze komt uit de vernieuwde collectie van Catrice en is dus nog maar net beschikbaar. Het is eigenlijk het product waar ik het meest benieuwd naar was toen ik het kocht. Benieuwd of het me goed bevallen is? Lees dan snel even verder!
Ik vrees dat dit een gemengde review zal zijn, aangezien ik niet over beide kleuren dezelfde mening heb. 

Catrice Made To Stay Smoothing Lip polish "Mission PINKpossible"

Eerst en vooral: ik vind de naam helemaal té leuk van dit lipproduct. Catrice is héél goed in het verzinnen van mooie en unieke namen. 

De verpakking van deze lipproducten is vrij simpel: zwarte verpakking met gedrukte letters en bovenaan zie je een strookje met de eigenlijke kleur van het lipproduct. Dit laatste vind ik heel handig, zo weet je meteen welke kleur je vasthebt. De applicator is wat schuin afgesneden, waardoor het product heel makkelijk aanbrengt.
"Mission PINKpossible" is een hele mooie, felroze kleur zonder enige shimmer. Hij is ideaal om te dragen bij een simpele ooglook, of wanneer je je lippen wat extra in de verf wil zetten.
De textuur is heel aangenaam: heel smooth en totaal niet plakkerig!

Deze kleur is heel mooi gepigmenteerd en in 1 laagje helemaal dekkend. 
Op de verpakking staat er dat dit lipproduct 8 uur zou blijven zitten. De kleur vervaagt wel wat en de glans gaat wat weg, maar over het algemeen blijf je de kleur heel lang zien op je lippen. Ook met remover is de kleur niet helemaal weg te halen. Je zou dus kunnen zeggen dat dit kleurtje wat als een stain in je lippen trekt.

Over Dit kleurtje ben ik dus heel tevreden.

Catrice Made To Stay Smoothing Lip polish ""Rose-wood If She Could" 

Toen ik deze kleur in het assortiment zag dacht ik: "Yes, eindelijk een mooie nude, ouderoze kleur die niet te nude is"! Nee , te nude is deze kleur zeker niet, maar wel bijna transparant. Ik had eerst de vorige kleur uitgetest en daarna deze en was zo teleurgesteld. Op de foto waar ik de swatches op mijn hand heb gedaan, valt de pigmentatie nog mee, maar op mijn lippen valt die bijna helemaal weg. Het rozige dat je ziet is nog een klein overblijfsel van de vorige lipswatch ;)


Zoals je op de foto hierboven kan zien, brengt hij ook niet helemaal gelijkmatig aan en is hij wat vlekkerig.

Ik was het goede pigment gewoon van "Mission PINKpossible", en ik verwachtte hetzelfde van deze. Hmm, dat was even mis: het is wel een mooie nude kleur, maar hij is een stuk minder gepigmenteerd. Meerdere laagjes aanbrengen heeft niet veel zin: de kleur wordt er niet echt mooier van en het uitzicht ook niet.

Wel zou deze lip polish mooi zijn boven een andere neutrale lipstick, bijvoorbeeld om hem een meer glossy finish te geven.

Besluit

Wil je een kleurtje uitproberen van deze lijn, ga dan voor de fellere kleurtjes! Diegene die ik geswatcht heb in de winkel waren vrijwel allemaal goed gepigmenteerd.

 Links: Mission PINKpossible en rechts Rose-wood if she could.
Boven: met flits, onder: zonder flits.Deze Catrice Made To Stay Smoothing Lip polishes zijn te koop in elk Kruidvat filiaal!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties

  1. De eerste kleur is erg mooi, niet veel kleurtjes dekken meteen na één laagje. Deze gelukkig wel x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem heel erg mooi qua pigment en kleur alleen hij ziet er zo glossy uit. XO

    BeantwoordenVerwijderen