Beste drugstore lipsticks.

Ik heb veel lipsticks, helemaal juist, maar een groot deel ervan zijn drugstore lipsticks. Ik heb er wel enkele van MAC, Clarins en een YSL, maar 75% is toch heel budgetproof. Lipsticks zijn mijn favoriete make-upproduct, dus geef ik jullie vandaag een overzichtje van mijn favoriete drugstore lipsticks! Lees je even mee?beste drugstore lipsticks

Wanneer je de drugstore binnenstapt, vliegen de lipsticks je bijna om de oren. Sheer, héél gepigmenteerd, mat, glanzend, met shimmer, liefst niet. Mijn favorieten:


 • NYC Expert Last Liquid Lipsticks. Ik ben een grote fan van liquid lipsticks. Ze geven je de pigmentatie van een lipstick, maar ze brengen héél makkelijk aan omdat ze meestal met een sponsapplicatortje komen. Ik heb er al heel wat uitgeprobeerd, maar die van NYC zijn op dit moment de beste van de drugstore. Ze zijn énorm gepigmenteerd, blijven zonder moeite uren zitten en voelen nooit oncomfortabel aan op de lippen! Top! - review + swatches.
 • Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil. Weer eens een andere vorm van lipstick. Eigenlijk kan je dit bestempelen als een jumbo lippotlood. Deze van Maybelline hebben een fantastisch pigment, zijn volledig mat en voelen heel goed aan op de lippen. Gebruik je een nude kleur? Zorg er dan voor dat je lippen vooraf goed verzorgd zijn! Zo zie je de velletjes niet zitten. - review + swatches
 • Sleek True Colour lipsticks. Deze waren voor mij vorig jaar echt een ontdekking. Ik zag ze staan op themakeupspot.nl en besloot er 2 te bestellen, de derde volgde al heel snel. Ze komen in een matte of een glanzende finish. Beiden voelen énorm comfortabel aan en ze blijven opnieuw heel goed zitten. Valt het op dat het lang houden van een lipstick voor mij een prioriteit is? - review + swatches
 • Essence Longlasting Lipsticks. Tja, wat moet ik hier nog over zeggen? Ik heb al zoveel goede dingen laten vallen over deze lipsticks. Er zijn hele leuke kleuren in het assortiment, ze blijven een geruime tijd zitten, ze zijn opnieuw héél erg comfortabel, waarschijnlijk zijn ze het meest comfortabel van alle lipsticks, en ze zijn gewoon ook héél erg goedkoop. - review + swatches
 • Catrice Ultimate Colour Lipsticks. Opnieuw, heel budgetproof! Dit zijn hele fijne lipsticks, alleen moet je er een beetje voor opletten dat je ze niet te dik aanbrengt, want die neiging hebben ze wel een beetje. Die eigenschap is mede de reden dat ik meer fan ben van de matte kleuren en vooral dan van MATTador, een knalrode kleur! - review + swatches
beste drugstore lipsticks

beste drugstore lipsticks

Wat zijn jouw favoriete drugstore lipsticks?

Share:

5 reacties

 1. Mijn favorieten zijn eigenlijk precies dezelfde als die van jou! Van Sleek heb ik maar 1 lipstick en ook van de Maybelline potloden en NYC lip lacquers heb ik er maar 1 of 2, maar vooral de lipsticks van Essence en Catrice vind ik erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou ook van Essence, Catrice en Sleek lipsticks. Zelf ben ik niet zo voor de vloeibare lipstick

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Catrice en Essence lipsticks zijn echt mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'k Ben curieus naar die velvet matte lip pencils! Ik heb nu die van NARS, maar een goedkope variant is meer dan welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie favorieten! Ik heb nog maar 2 lipsticks van Essence maar die zijn wel fijn! En NYC vind ik sowieso een erg fijn budgetmerk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen