Demi Lovato Inspired Make-Up!

Demi Lovato, velen raken door haar geïnspireerd, en ik snap wel heel goed waarom. Daarnaast ben ik  altijd dol op haar make-up looks. Ze ziet er prachtig uit met een natuurlijke look, maar ik vind, natuurlijk, haar basic look met rode lippen écht fantastisch. De ogen en het gezicht worden zo neutraal gehouden, terwijl de lippen zorgen voor een boost aan kleur. Kijk je even mee?


demi lovato inspired makeup

Gezicht.


Rimmel Wake Me Up Foundation - 100 Ivory
Maybelline Fit Me Concealer - 15
Catrice Colour Correcting Mattifying Powder
Essence Soo Blush! - 10 Sweet as a peach
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
Essence Highlighter/ Bronzer - Sun Light

Ogen

Clinique High Impact Mascara

Lippen

Catrice Ultimate Colour Lipstick - MATTadordemi lovato inspired makeup

demi lovato inspired makeup

demi lovato inspired makeup

demi lovato inspired makeupWat is jouw favoriete celebrity look? 

Share:

1 reacties