Favorieten van januari!

In mijn Beauty Favorieten van 2014 vertelde ik jullie al dat ik terug meer favorieten filmpjes wou maken, maar dat ik waarschijnlijk niet elke maand eentje zou doen - ik wil niet in herhaling vallen door dezelfde producten te blijven tonen. Toch verzamelde ik tijdens de maand januari genoeg leuke spulletjes en bundelde ik ze samen in dit filmpje. Kijk je even mee?

Producten in deze video:

 • The Body Shop Handcream in Pink Grapefruit - review
 • Tony & Guy Sea Salt Texturizing Spray
 • Maybelline Fit Me Concealer - 15
 • Catrice Defining Blush - Rose Royce
 • MAC Sheen Supreme Lipstick - Full Speed
 • Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil - Fab Orange
 • Clinique High Impact Mascara - review
 • L'OrĂ©al La Palette Nude oogschaduwdoosje - review


Vond je het een leuk filmpje, vergeet dan zeker niet om het een duimpje omhoog te geven en te abonneren, het is helemaal gratis!


Bedankt voor het kijken en tot de volgende!
xo Fien

Share:

2 reacties

 1. Leuke favorieten Fien! Ik vind producten van The Body Shop altijd erg fijn, maar de Pink Grapefruit lijn vind ik echt niet lekker ruiken, haha! :-)

  BeantwoordenVerwijderen