Top Knot!

Tijd voor een nieuwe haarstijl! Het laatste jaar is de top knot meer geliefd dan ooit. In de vorm van een echte knot bovenop je hoofd waar al je haar in verwerkt zit, of zoals ik hem vandaag ga laten zien, met een klein deel van je haar dat opgestoken is. Ik draag mijn haar heel graag los nu het goed aan het groeien is, maar ik vind het niet altijd even fijn dat er een deel in mijn ogen hangt, praktisch is anders! Kijk je even mee?


top knot tutorial

Wat heb je nodig?


Schuifspeldjes
Kam
Haarlak/ Texturizing Spray

Hoe ga je te werk?

Beslis welke sectie van je haar je uit de we wilt. Voor mij is dat wat voorheen mijn pony was, dus het voorste deeltje van mijn haar. 

Toupeer dit stukje, zo krijg je er wat meer volume in. 

Breng het haar naar achter en draai er een klein knotje van. De grootte en de hoeveelheid volume hangt natuurlijk sterk af van hoeveel haar je hebt en hoe dik het is. 

Zet dit goed vast met enkele schuifspeldjes. Heb je dikker haar, dan is een elastiekje niet overbodig.

Ik toupeer nog lichtjes de rest van mijn haar zodat er iets meer volume in zit.

Spuit er wat haarlak/ texturizing spray op en klaar is Kees!top knot tutorial

top knot tutorial

top knot tutorialEen supermakkelijke haarstijl en doenbaar eender waar en eender wanneer. Heb jij deze haarstijl al eens uitgeprobeerd? 

Share:

2 reacties

  1. Vind het je echt onwijs mooi staan! Vind zo'n hoge knot eigenlijk echt heel erg mooi, alleen helaas niet zo mooi bij mezelf haha ;)

    BeantwoordenVerwijderen