Review: Essence Longlasting Lipstick - 20 Get The Look.

Whoop, Essence heeft opnieuw de lijn van de Longlasting Lipsticks uitgebreid! Deze keer met maar 1 kleurtje, maar wel een heel speciale kleur. Toen ik deze kleur voor het eerst zag deed hij mij wat denken aan MAC Saint Germain, dezelfde felle toon, barbie roos en,...draagbaar? Kijk je even mee?


essence longlasting lipstick get the look 20

De verpakking kennen we ondertussen al: mat zwart, met in het midden een indicatie van de kleur, altijd handig. Zoals altijd staat ook het logo van Essence in de lipstick zelf gedrukt, ik vind dit nog altijd erg leuk staan voor zo'n budget merk!

Get The Look is de nieuwste lipstick in deze lijn. Indien jullie mij al een tijdje volgen, weten jullie dat ik de Longlasting Lipsticks van Essence echt ge-wel-dig vind. Ze zijn romig, meestal goed gepigmenteerd, hebben een mooie glans en blijven goed zitten voor hun prijs! Mijn verwachtingen voor deze lipstick lagen dan ook hoog!essence longlasting lipstick get the look 20

essence longlasting lipstick get the look 20

essence longlasting lipstick get the look 20


Toen ik hem voor het eerst zag, dacht ik direct aan Saint Germain van MAC, hun populairste bubblegum roze kleur. Nu, ik heb altijd deze kleur willen uitproberen, maar wist niet of hij me wel zou staan. Ik ben dus erg blij dat Essence een vergelijkbare kleur in hun assortiment heeft opgenomen, zo hoef je geen €19,00 uit te geven om te kijken of een kleur jou wel staat.


essence longlasting lipstick get the look 20

essence longlasting lipstick get the look 20

essence longlasting lipstick get the look 20


Allereerst wil ik even zeggen dat ik deze lipstick net iƩtsjes minder goed vind dan al de andere uit deze lijn, maar dat heeft een goede reden. Door zijn kleur heeft deze lipstick een witte basis. Dat maakt dat een lipstick er vaak wat anders uitziet dan de rest. Op zich is dit geen probleem, maar je moet de lipstick eventjes gedragen hebben. Wanneer je hem net hebt aangebracht lijkt het een beetje "nep". Tien minuutjes later is het ergste wel voorbij en staat de lipstick eigenlijk vrij goed.

Deze kleur blijft ietsjes minder lang egaal zitten, het is dus een kleurtje dat wel wat onderhoud vergt, maar alsnog erg leuk staat. Sowieso is deze lipstick meer geschikt voor in de zomer, door de kleur, maar ook omdat een iets meer getinte huid er volgens mij beter bij staat.


Deze Essence Longlasting Lipstick in de kleur Get The Look is zeker een leuk kleurtje om eens uit te proberen. Je vindt hem bij Kruidvat voor het altijd zachte prijsje van €2,39! Zou jij het aandurven deze lipstick te dragen? 
Share:

7 reacties

 1. Ik vind het jou wel mooi staan, maar niet mijn kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeef dit is absoluut niets voor mij, gelukkig kleurt hij volgens jou bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is wel een apart kleurtje. Persoonlijk zou ik er niet meteen voor opteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die kleur is echt niet min ding. Verder ben ik wel echt fan van deze lipsticks van Essence!

  BeantwoordenVerwijderen