Snap, got you!

Het is zaterdagmorgen, dus is het tijd voor de wekelijkse Snap, got you! Een rubriek waarin ik jullie vertel welke make-up ik draag, eventueel interessante kledingstukken bespreek en het een beetje heb over de koetjes en de kalfjes. Lees je even mee?snap got you beautyblog


Deze snaps nam ik net voor ik naar de les ging vrijdagnamiddag. Tja, een les met hetzelfde onderwerp van 13u - 17.30u, vanwaar halen ze het?

Ik besloot voor een kapsel te gaan dat weinig tot geen onderhoud nodig heeft doorheen de dag. Middenscheiding en vlechten die handel! Ik deed langs elke kant een Franse vlecht tot aan mijn oor, deed dan nog 3 stukjes met een gewoon vlechtje en pinde het vast achter mijn oor. De rest van het haar vlocht ik in een grote, gewone vlecht, rolde ik op en pinde ik vast zodat ook dat uit de weg was. Simpel, schattig en, zoals ik al zei, weinig onderhoud aan doorheen de dag!

Ik had al enkele dagen geen foundation meer gedragen, maar besloot dat ik de week toch wat in "stijl" wou afsluiten. Ik koos voor mijn alledaagse basis die je hier kan bekijken, deed mijn normale wenkbrauwroutine. Verder koos ik voor een cream blush van Essence in een prachtige peachy kleur, bracht ik flink wat highlighter aan, 'cause you know I love my highlighter, en ging ik voor een vleugje bronzer. Ik deed enkel wat mascara op en verder ging ik voor een peachy lipstick, de Clarins Rouge Eclat in Petal Pink, die een goeie match vormde met mijn blush.

Eerlijk, wanneer ik in de les zit, ga ik voor comfy kledij. Er is niets zo erg dan een hele dag op hetzelfde stoeletje door te brengen en niet op je gemak zitten in je kledij. Ik ging voor een comfy jeans en een los truitje, idéaal!

Verder droeg ik nog een paar simpele oorbellen van H&M en mijn gouden ring met blauwe steen van Brasssieraden!snap got you beautyblogHoe zag jouw vrijdag eruit? 

Share:

0 reacties