Miss Ritchie Unboxing!

Onlangs kreeg ik een heel leuk pakketje binnen van de webshop Miss Ritchie. Miss Ritchie is een webshop dat een leuk assortiment sieraden en andere accessoires aanbiedt, en dat allemaal aan een heel leuk prijsje. Vandaag toon ik jullie de items die ik heb uitgezocht, kijk je even mee?
unboxing miss ritchie webshop


Items in deze videounboxing miss ritchie webshop


Bedankt voor het kijken en tot de volgende!


Disclaimer: de items in deze video werden mij opgestuurd door Miss Ritchie. De video is niet gesponsord. 


Share:

2 reacties

  1. Leuke items heb je gekregen! Ik hou wel van sieraden in deze kleur :)

    Liefs,
    Kim / vintageandbeauty.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooie sieraden! Ik ben heel beniewd naar de tattoo's! :D

    BeantwoordenVerwijderen