Personal Update - Vakantie, lang haar en tattoo.

Het is zondag, dus tijd voor een persoonlijk artikel! Aangezien het al een tijdje geleden is dat ik jullie nog eens wat vertelde over mezelf en hoe het de laatste tijd met me gaat, besloot ik dat vandaag een goed moment was. Lees je even mee?personal update blogIk ben sinds 30 januari éindelijk klaar met de examens,...oef! Dit was echt zo'n examenperiode waarvan ik dacht dat het einde nooit ging komen, althans, zo leek het toch. Het kwam vooral omdat er 2 weken tussen mij voorlaatste en laatste examen had, wat een examenrooster! Nu heb ik een weekje vakantie, tot en met 8 februari om precies te zijn, dus ga ik volop van de tijd gebruik maken om vooruit te bloggen en filmpjes op te nemen.


Ik weet niet of het jullie al opgevallen is, maar mijn haar is de laatste tijd zo énorm gegroeid, ik schrik er zelf van! In het 3de middelbaar kreeg ik het stomste idee ooit: mijn haar énorm kort laten knippen, het was echt geen zicht. Het heeft dus een goede 6 jaar geduurd om mijn haar te laten uitgroeien tot de lengte die het nu heeft, best een hele klus! Ik moet dringend eens naar de kapper om het terug wat te laten bijknippen, maar ik ben altijd zooo bang dat ze er teveel vanaf gaan knippen. Hebben jullie dat ook?


De laatste tijd speelt het idee om mijn hoofd om een tattoo te laten zetten. Nu, ik twijfel énorm hard en waarschijnlijk gaat het er nooit van komen. Wat me tegenhoudt? Het feit dat die tattoo er voor altijd blijft staan, of je moet hem al laten weghalen, en het feit dat je huid natuurlijk overal verslapt om het zo maar even te zeggen, wanneer je ouder wordt. Nu, ik zou zelf nooit voor een grote tattoo gaan of iets dergelijks, maar toch. Zijn er onder jullie die een tattoo hebben? Vertel me er zeker over in de reacties!Voor de rest gaat het vrij goed met me! Eindelijk eens een weekje uitpuffen en uitrusten! Wat hebben jullie de laatste tijd allemaal gedaan? 

Share:

5 reacties

 1. Ik heb een kleine tattoo op mijn boven arm met de tekst "never give up". Heb nog geen dag spijt gehad dat ik hem heb laten zetten heb hem nu meer dan een jaar. Als je een tattoo gaat zetten zou ik zelf voor een plek kiezen die je kan bedekken, Maar verder is een tattoo echt iets wat je zelf graag zou willen, ik wil er zelf nog wel wat bij hebben. En wat je natuurlijk zelf mooi vind, niet teveel van anderen aantrekken. Maar plaats niet zo maar iets te snel denk er wel een tijdje over na en vind je het dan nog mooi dan kan je hem laten zetten. Xx Son

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom probeer je niet eerst eens zo'n temporary tattoo?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een medium grote tattoo op mijn onderarm, een anker. Tegen mensen die twijfelen omdat het voor altijd is, zeg ik vaak dat ze het dan beter niet moeten doen. Voor mij was het net een pluspunt dat het voor altijd is, dat vind ik er net het geweldige aan. Ik wil er nog een aantal, kan niet wachten tot ik bekomen ben van de bevalling en eindelijk kan gaan voor nummer 2 :) (PS: ik schreef nog niet zo lang geleden een post over mijn tattoo verhaal....)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb 4 tatoeages, allemaal laten zetten toen ik nog vrij jong was (tussen de 15 en 19 jaar). Nu ben ik 23 en heb ik er spijt van, tatoeages past helemaal niet meer bij de persoon tot wie ik ben uitgegroeid zegmaar. Ik ben dan ook sinds vorige week begonnen met de eerste behandeling om de eerste 2 te laten verwijderen. Als dat goed gaat wil ik de laatste 2 waarschijnlijk ook nog weg laten halen... Ik zou er dus niet aan beginnen tot je zeker weet dat het écht bij je past, ook als je verandert door de jaren heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tattoos zijn bij mij ook zo'n eeuwig twijfelgeval. Met haar laten knippen heb ik niet zoveel problemen, het groeit wel weer terug :)

  BeantwoordenVerwijderen