Instagram Diary #25!

Fijne zondag allemaal! Vandaag is het weer tijd voor een Instagram Diary! Ik ben de laatste tijd echt helemaal verslaafd aan Instagram. Niet alleen probeer ik dagelijks foto's te plaatsen, ik ben ook niet weg te slaan van nieuwe accounts die ik die dag gevonden heb. Verslavend hoor! Vandaag deel ik met jullie weer enkele kiekjes die ik de laatste tijd heb geplaatst. Lees je even mee?instagram diary blog24 januari 2014 - Waaaves! Ik heb de laatste tijd nood aan nieuwe haarstijlen, maar soms ben ik net een tikje te lui om hele nette krullen te maken. Waves, of gewoon slag, is dan de gulden middenweg. Ik ben er best tevreden over!

30 januari 2014 - Tijd voor een felle lipstick en wat leuke juweeltjes. Ik ging deze dag net filmen voor mijn Youtube kanaal, dus dan mag het altijd wat meer zijn!

31 januari 2014 - Even spelen met neptattoos! Ik vond dit veertje heel erg leuk, al verdween het vrij snel wanneer er water aan te pas kwam. Wel leuk om even te dragen!


instagram diary blog
3 februari 2014 - Goeiemorgeeen! Ik maak bijna elke ochtend, wanneer het een mooie ochtend is, wel een foto van de lucht. Ik vind het ook gewoon zo leuk om de foto's naast elkaar te leggen en de verschillen te zien van dag tot dag. Vroeg opstaan heeft zo ook z'n voordelen!

4 februari 2014 - Geeent! Ik moet zeggen, ik ben nooit een stadsmens geweest en zal dat waarschijnlijk ook nooit worden, maar Gent heeft toch een plaatsje in mijn hart veroverd. Ik studeer er nu al 3 jaar en je krijgt toch een beetje een band met de stad waar je zoveel tijd doorbrengt.

5 februari 2014 - Ik probeer soms het één en ander uit wanneer ik foto's maak en dan komt er soms zoiets als dit uit de bus. Ideaal was het geweest mocht mijn hele linkeroog bedekt zijn, maar soit, ik ben wel blij met deze foto!instagram diary blog
6 februari 2014 - De eerste twee foto's heb ik op dezelfde dag op Instagram geplaatst. Ook de eerste is het resultaat van wat random foto's nemen. Terug tevreden met het resultaat, een mens moet ergens beginnen! Ik ben trouwens wel fan van dat kleine knotje boven op m'n hoofd, wat denk jij?
De Jewelry Of The Day hebben jullie misschien al gelezen, maar ik vond het toch leuk om ook deze foto op Instagram te gooien. You can never have enough jewelry, am I right?


7 februari 2014 - Deze foto is wel een ideale manier om eens in beeld te brengen hoe lang mijn haar ondertussen al is geworden. Ik schrik er zelf een beetje van! Ik heb nog steeds niet het dikste haar ooit, maar het is absoluut niet meer te vergelijken met hoe het er een jaartje geleden uitzag. 


instagram diary blogNaast deze Instagram Diary heb ik ook nog een klein verzoekje! Ik zou graag een Q&A doen, of op mijn blog, of in de vorm van een video. Daar heb ik natuurlijk jullie hulp voor nodig! Heb je nog een leuke vraag of is er iets dat je altijd al hebt willen weten (over mij)? Stel de vraag dan even hieronder of tweet hem naar mij via @Fienbeauty!


Wat heb jij de laatste tijd zoal uitgespookt? 

Share:

2 reacties

 1. Wat een prachtige foto's zeg, wauw!
  Mijn vragen voor de Q&A:
  - Wat zou je op dit moment willen veranderen in je leven?
  - Waar ben je het aller trotst op?

  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen