MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstick.

Het is zover, de nieuwe Viva Glam is gearriveerd! Waar MAC in het verleden al samenwerkte met sterren zoals Lady Gaga, Nicki Minaj en Rihanna, hebben ze voor deze lipstick samengewerkt met Miley Cyrus. Nu is zij niet direct mijn favoriete zangeres of iets dergelijks, maar de lipstick ziet er gewoon prachtig uit! Lees je even mee?review swatches MAC viva glam miley cyrus lipstickDeze lipstick is een LE, wat wilt zeggen dat hij dus maar een beperkte tijd te koop is. Er zijn enkele Viva Glam lipsticks die in het vaste assortiment zijn opgenomen, de lipsticks die samen met een celebrity ontworpen zijn, blijven maar even verkrijgbaar. De Viva Glam lipsticks behoren tot het Aids Fonds van MAC, alle opbrengsten gaan dus rechtstreeks naar een goed doel!

De verpakking is dezelfde dan bij de gewone MAC lipsticks, maar deze heeft een rode huls binnenin en rode opschriften. Ook zullen deze lipsticks allemaal een handtekening op de huls hebben, leuk toch! Het valt wat meer op in je stash en het is echt zo'n verpakking (inclusief het doosje) om te bewaren! Je krijgt hier 3 gram product.review swatches MAC viva glam miley cyrus lipstick

review swatches MAC viva glam miley cyrus lipstick

review swatches MAC viva glam miley cyrus lipstickDe lipstick zelf heeft echt een prachtige kleur! Ik zou het omschrijven als een hot pink kleur met een tikje koraal erdoorheen. Hij is zeker en vast fel van kleur, maar oh zo mooi. Deze lipstick heeft een Amplified Creme finish, wat wil zeggen dat hij én énorm gepigmenteerd is én ook nog eens een geruim aantal uren blijft zitten. Ik moet zeggen dat deze lipstick zo ongeveer de beste structuur lipstick is die je kan wensen.Top!


Swatches MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstickreview swatches MAC viva glam miley cyrus lipstick

review swatches MAC viva glam miley cyrus lipstick

review swatches MAC viva glam miley cyrus lipstick

review swatches MAC viva glam miley cyrus lipstick

Het moge duidelijk zijn dat ik héél tevreden ben over deze lipstick! Het is voor mijn huidskleur de perfecte felroze kleur, hij heeft een heerlijke structuur en is volledig gepigmenteerd met 1 laagje. Deze lipstick doet me zeker en vast zin krijgen om terug enkele nieuwe MAC lipsticks aan mijn stash toe te voegen. Deze nieuwe Viva Glam lipstick is momenteel te koop op de MAC website, half februari ligt hij in de winkels. Voor deze lipstick betaal je €19,00.review swatches MAC viva glam miley cyrus lipstickGa jij deze LE aanschaffen? 

Share:

8 reacties

 1. Eerst was ik er niet zo'n fan van, maar hoe meer artikels ik er over lees, hoe liever ik hem ook wil! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem zelf ook aangeschaft, het staat je heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt een leuke kleur, staat je goed! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij staat je echt heel mooi! Ik draag eigenlijk nooit felle lipkleuren omdat het uit mijn comfort zone is haha, maar ik wil het toch eens gaan proberen want ik vind het altijd zo mooi bij anderen! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit lijkt mij een felle kleur die bijna iedereen staat

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi kleurtje, ik vind de lipgloss ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen