Personal Update - Vroege vogel & studeren!

Het is zondag, dus tijd voor een stukje persoonlijkheid! De afgelopen week startte ik mijn tweede semester op de universiteit, vielen heel wat lessen jammer genoeg heel vroeg op de dag en beperkte ik het aantal make-upproducten die ik 's morgens aanbracht, puur uit tijdsnood. Lees je even mee?


personal update beautyblog9 februari, het startschot van het tweede semester. Nog 13 weken te gaan en het zijn weer examens. Je denk dat 13 weken nog best meevalt, maar die 3 (!) maanden zijn altijd sneller voorbij dan gedacht. Dat betekent: veel vooruitwerken, samenvattingen maken aan de lopende band en de lessen in het algemeen goed bijhouden. Nog iemand die goede tips heeft omtrent het plannen?

Jammer genoeg vallen veel lessen dit semester erg vroeg, om 8.30u, en aangezien ik pendel, moet ik toch altijd rond een uur of 6 opstaan. Nu, dat is niet het grootste probleem, want met vroeg opstaan heb ik op zich weinig problemen, het zijn die drukke treinen die het zo lastig maken! Indien jullie al een tijdje mijn updates volgen, weten jullie dat ik wel wat last heb van anxiety, en dat speelt vooral op in drukke ruimtes, ruimtes waar ik niet snel uitkan,... Deze vroege treinen zijn voor mij een echte beproeving. Tot nu toe heb ik nog geen echte paniekaanval gehad, en ik hoop dat dat zo blijft.

Voor de rest ben ik wel vrij gemotiveerd voor dit semester. Ik sloot mijn eerste semester af met 1 buis, een resultaat waar ik best tevreden mee ben! Ik weet van mezelf dat het tweede semester voor mij altijd wat moeilijker in, maar nu kan ik tenminste met goede moed beginnen. Hoe heb jij het eerste semester doorstaan indien je ook nog studeert?


Dat was het voor de Personal Update van vandaag, wat heb jij de afgelopen tijd zoal uitgespookt? Share:

1 reacties

  1. Ja drie maanden kunnen inderdaad zo voorbij zijn. Heb zelf over 6 weken examens, lijkt ook nog eventjes te duren, maar ga toch vast beginnen. Netjes resultaat dat je de rest allemaal gehaald hebt! Ik heb tot nu toe alles gehaald en ik hoop dat dat zo blijft ;)

    BeantwoordenVerwijderen