I Picture It - In Monochrome.

Jullie weten hoe dol ik ben op portretfotografie (en ja, ik klasseer deze onder een andere categorie dan "selfies"!) en hoe dol ik ben op zwart-wit. Nu, normaal neem ik mijn foto's altijd gewoon in kleur en bewerk ik ze daarna, maar op mijn camera zit ook de optie "monochroom". Ik besloot deze eens uit te testen en dit is het resultaat!monochrome portretfotografie


monochrome portretfotografie

monochrome portretfotografie

monochrome portretfotografie

monochrome portretfotografieHello, nieuwe verslaving! Ik vind het echt een heel leuk resultaat hebben. Het ziet er toch anders uit dan gewoon een zwart-wit effect toevoegen achteraf en het is weer eens een andere manier om te spelen met fotografie. Wat vinden jullie? 

Share:

3 reacties

  1. Hoi Fien, ik vind de foto's prachtig gelukt. Ze zijn prachtig zacht betreft het beeld. Je kan er zo bij wegdromen. Van mij mag je dit vaker doen. Groetjes, Conchita

    BeantwoordenVerwijderen