New In: H&M Sieraden!

Oh boy, wat zijn jullie weer gelukzakken! Morgen komt er een hele leuke video online, althans, dat hoop ik toch, maar vandaag krijgen jullie een voorsmaakje! Ik stapte vorige week H&M binnen en wow, de sieraden zien er allemaal héél erg mooi uit. Twee items belandden in mijn shopping bag en vandaag toon ik ze aan jullie. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


new in h&m jewelry

Ik was als eerste op zoek naar een leuke ring en liefst eindelijk eentje die om mijn vinger blijft zitten in plaats van er altijd af te schuiven. Deze superleuke ring is een beetje uit mijn comfort zone, maar ik moet zeggen dat ik hem heel erg leuk vind. Eigenlijk is het een volledige slang die zich ook rond je vinger wikkelt, heel erg leuk! Ondanks het feit dat dit de kleinste maat is, kan ik hem alleen rond mijn middelvinger dragen, maar hij blijft tenminste zitten. Score!

Aangezien ik een hele leuke top gevonden had, maar niet echt een ketting kon bedenken die er goed bij zou staan, besloot ik deze hele lange ketting van H&M mee te nemen. Het is een lange, gouden ketting met een dun blad eraan. Hij is erg simpel, maar maakt de outfit toch af.new in h&m jewelry

new in h&m jewelryWelk item vind jij het leukst? 

Share:

2 reacties