I Picture It - The Sunday Face.

Op zondag wil ik me altijd wel een beetje optutten, maar hé, het is nog altijd lazy sunday. Daarom heb ik ondertussen zowat mijn vaste producten die ik op zo'n dagen gebruik; licht, luchtig en vooral niet té veel make-up. Lees je even mee?sunday makeup routine


Ik heb meestal geen zin in foundation wanneer ik niet echt de deur uit moet, dus ga ik steevast voor mijn The Body Shop All-In-One BB Cream. Dit product lag al een tijdje in mijn lade te verstoffen, maar nu herinner ik me weer waarom ik dit zo'n fijn product vond. Deze BB Cream komt er als een grijze crème uit en bevat micropigmenten, wanneer je de crème uitblendt barsten deze micropigmenten en past de crème zich aan aan jouw huidskleur. De crème biedt weinig dekking, maar zorgt wel voor een gezonde glow en een mooi tintje. Verder gebruik ik nog mijn Maybelline Fit Me concealer in nummer 15.


Voor de rest hou ik mijn gezichtsmake-up vrij rustig. Ik breng enkel nog wat bronzer aan, omdat ik anders 0,0 definitie heb in mijn gezicht, en ik gebruik daarvoor mijn ouwe trouwe H&M Bronzing Powder in Gorgeous Tan. Daarnaast gebruik ik nog een heel neutrale blush, de Catrice Illuminating Blush in I am nuts about you.


sunday makeup routine

sunday makeup routineMijn wenkbrauwen vul ik wel in zoals gewoonlijk, omdat die je gezicht toch meer afwerken. Verder breng ik als oogmake-up enkel mascara aan, de Clinique High Impact mascara!

Op de lippen ga ik ofwel voor een lippenbalsem, ofwel voor een heel neutraal kleurtje. Ik ben helemaal weg van de Clarins Rouge Eclat lipsticks, dus belandt de kleur Nude Rose op mijn lippen!
sunday makeup routineEn dat is alles, heel natuurlijk, weinig producten en heel makkelijk. Dit zou ook een perfecte look zijn om naar school te dragen of wanneer je 's ochtend weinig tijd hebt.


Wat zijn jouw make-up essentials wanneer je make-up draagt op zondag?

Share:

0 reacties