Jewelry Of The Day!

Een tijdje geleden deed ik voor de eerste keer een JOTD, oftewel een Jewelry Of The Day. Ik ben over het algemeen redelijk subtiel als het om sieraden gaat, maar ik probeer toch hier en daar wat af te wisselen. Vandaag toon ik jullie de juweeltjes die ik afgelopen dinsdag droeg, lees je even mee?daily jewelry

Mijn haar was die dag nogal een statement, ik ging voor een 60's kapsel waar ik absoluut dol op ben. Om de aandacht daar niet te veel van weg te houden, besloot ik enkel te gaan voor enkele subtiele ringetjes.


daily jewelry

daily jewelry


What I'm Wearing:

Midi-ringen: H&M
Gouden ring met blauwe steen (looove): Brasssieraden


Welke juweeltjes droeg jij graag deze week?

Share:

2 reacties

  1. Mooie ringen, vooral met die witte steen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie juweeltjes ^^ Vooral die ring met blauwe steen (waar je zelf ook loooove bij schreef :D)

    BeantwoordenVerwijderen