Haar Update + Favoriete Producten!

Het is alweer een aantal maanden geleden dat ik nog eens een haarupdate heb gedaan, maar aangezien er de laatste tijd toch heel wat evolutie zichtbaar is, besloot ik er vandaag nog eens eentje te maken! Kijk je even mee? Ik vind het behoorlijk de moeite!haarupdate favoriete haarproducten


We keren even terug naar de maand juli aangezien het handig is om een overzichtje over een halfjaar te hebben.haarupdate favoriete haarproductenIn juli zie je dat mij haar relatief gezond is, maar dat het amper een schouderlengte heeft. Ook kan je zien dat het heel erg fijn is en om eerlijk te zijn, mijn haren kan je bij wijze van spreken op 1 hand tellen. Toen ik vroeger een knotje of een staartje maakte, had ik soms zo'n plukje haar te veel naar één kant getrokken waardoor ik eens de opmerking kreeg dat ik precies een kale plek had. Nou, leuk is anders. Rond deze periode begon ik de L'Oréal Fibralogy shampoo beginnen gebruiken, een shampoo die je haar dikte zou moeten geven. Benieuwd!


In oktober begin je toch al een goed verschil te zien. Het is net ietsjes voller dan het enkele maanden geleden was en het begint goed te groeien! Ik gebruikte nog steeds dezelfde shampoo met verder geen haarproducten.


En dit is mijn haar nu, februari 2015. Je kan duidelijk zien dat het énorm is gegroeid, en wat mij vooral opvalt is het feit dat het zoveel voller is. Ik ben nu sinds enkele weken de Fibralogy conditioner beginnen gebruiken en ik moet zeggen dat dat heel veel geholpen heeft met de droge puntjes. Eigenlijk staat mijn haar nu goed gezond en het blijft ook goed groeien! Verder gebruik ik nu soms wanneer ik mijn haar droog met de haardroger een klein beetje volumespray, nu zie je ook gewoon effect, waar dat enkele maanden geleden met "5 haren" niet echt het geval was. Mijn favoriete volumespray is momenteel de Andrelon verrassend volume duo mist, puur omdat dit wel wat volume heeft, maar het totaal niet plakkerig aanvoelt of het mijn haar niet verzwaard. Top!haarupdate favoriete haarproducten
Ik ben heel blij met het resultaat en hoop dat mijn haar zo verder blijft evolueren. Het liefste zou ik het laten groeien tot aan de borst, maar dat zal iets voor tegen de zomer zijn, gok ik. Wat vind jij van het resultaat? 

Share:

1 reacties