Snap, got you!

Afgelopen week ging ik outfitfoto's nemen en werken aan een projectje voor mijn Youtube kanaal. Ik besloot dat dit de ideale moment was voor een Snap, got you! Rode lippen, wat losse krullen en mijn nieuwe favoriete jas. Kijk je even mee?snap got you
Het was maandag 2 februari, het zonnetje scheen prachtig, maar het was ijskoud! Dat besefte ik me pas toen ik buiten stond in mijn loafers zonder panty in,..brrr.

Op outfitfoto's wil ik dat mijn outfit centraal staat, maar mijn make-up mag natuurlijk niet helemaal weg vallen. Ik koos voor een simpele winged liner en natuurlijk een rode lipkleur, nog steeds mijn favoriet. De eyeliner is de matte vloeibare eyeliner van Essence, heel erg fijn, en de lipkleur is de NYC Expert Last Lip Lacquer in Rockaway Ruby


Een tweetal weken terug lanceerde Loavies de nieuwe lentecollectie. Die prachtige lange jassen hadden ze al een tijdje in hun assortiment, maar nu is er een nieuwe kleur bijgekomen: taupe. Praaaachtig! Je kan deze jas met zoveel combineren! Op zich vormt het wel een statement stuk in je outfit, maar de kleur is natuurlijk heel neutraal. Ook al is de stof niet enorm dik, de jas geeft je wel nog wat warmte. Wat ik ook erg leuk vind, is dat je hem zowel open als geknoopt kan dragen. Pretty!


snap got youWat heb jij deze week zoal uitgespookt? 

Share:

1 reacties

  1. Wauw, die jas is echt prachtig!! Staat je ook erg leuk. (Ben net gaan kijken en hij is jammer genoeg uitverkocht.)
    Ik vind het ook altijd belangrijk dat er ook nog aandacht besteed wordt aan de make up bij outfitfoto's. Dit maakt het toch wat meer af.

    BeantwoordenVerwijderen