Mijn favoriete nude-roze lipsticks!

Mijn smaak verandert echt net als het weer: de enige moment ga ik voor zonnige, felle kleuren, het volgende moment kies ik dan weer voor een reeks nude, roze kleurtjes. Omdat ik die laatste de laatste tijd heel vaak draag, besloot ik mijn favorieten eens op een rijtje te zetten. Kijk je even mee?


favoriete nude roze lipsticks

In principe liggen deze kleuren heel dicht bij elkaar, maar je kent ons, beautylovers, wij vinden altijd een reden om toch elk van deze 5 in ons bezit te moeten hebben. Hier gaan we!


 • Clarins Rouge Eclat - Nude Rose. Deze staat zeker op de eerste podiumplaats. Zoals de naam het zelf zegt, is dit een nude kleur met een duidelijke roze ondertoon. Dat maakt deze lipstick dan ook iets draagbaarder dan de echte beige-nude kleuren, die ik niet zo goed kan hebben. De textuur van deze lipstick is gewoon onverslaanbaar: prachtig gepigmenteerd en zooo creamy! - review + swatches
 • Catrice Ultimate Colour - In A Rosegarden. Dit is zowat de iets donkerdere versie van de Nude Rose van Clarins. Hij is niet volledig mat, maar we zien toch wel heel duidelijk dat deze lipstick een iets meer satijnen finish heeft. Daarnaast blijft deze lipstick mooi zitten en is hij perfect voor elke dag! - review + swatches
 • ELF Hydrating Lipstick - Wink Pink. Wink Pink lijkt heel erg op Catrice In A Rosegarden, maar hij glanst veel meer. Zoals de naam zelf het zegt, is dit een hele hydraterende lipstick. Deze zit steevast in mijn handtas, want hij past zo ongeveer bij elke denkbare look. - review + swatches
 • Essence Longlasting Lipstick - I am yours! Je begon je al af te vragen waar hij bleef, niet? Dit is waarschijnlijk de donkerste van de 5, maar omdat hij zo'n mooie glans heeft en omdat hij dicht bij mijn natuurlijke lipkleur ligt, is dit een hele natuurlijke lipstick. Ondanks het feit dat hij énorm creamy en glanzend is, blijft hij een geruime tijd zitten en hij is bovendien nog eens heel makkelijk bij te werken. - review + swatches
 • MAC - Angel. Dit is een lipstick dat hier toch een tijdje aan de kant gelegen heeft vooraleer ik hem daadwerkelijk begon te dragen. Deze lipstick zou één van de favorieten zijn van Kim Kardashian, en ik zie wel degelijk in waarom. Het is dé perfecte nude-roze kleur. Hij is te roze om nude te zijn, maar een full-on roze kleur kan ik het ook niet echt noemen. Terug een perfecte kleur om elke dag te dragen en dus mee te nemen in je handtas (je kan je waarschijnlijk voorstellen waarom mijn handtas zoveel weegt). - review + swatches

favoriete nude roze lipsticks

favoriete nude roze lipsticks

favoriete nude roze lipsticks

favoriete nude roze lipsticks

favoriete nude roze lipsticks
Welke is jouw favoriet?

Share:

8 reacties

 1. Hele mooie draagbare kleurtjes! Catrice in a rosegarden is ook een favoriet van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kleuren, zo lief met dat kopje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie kleurtjes. Ze zien er zo met z'n alle ook super fotogeniek uit. Mooi gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's. Ik ben best wel benieuwd naar de lipsticks van Essence & Catrice.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleurtjes en heel draagbaar op elk moment. Die van Catrice en Essence zijn mijn favorieten van de 5

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren! Ook hele mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen