Jewelry Of The Day!

Het is vrijdag, dus is het terug tijd voor een JOTD, oftewel een Jewelry Of The Day. Ik ben de laatste tijd heel erg grote fan van kleine juweeltjes om mijn, meestal casual, outfit een beetje op te leuken. Kijk je even mee?jewelry of the day

Ik koos voor een lichtroos - rosegold thema, aangezien het toch wel bijna lente is! Ik kan de lente bijna aanraken, maar het is nog zo fris buiten! Dit zijn de juweeltjes die ik gisteren droeg.jewelry of the day

jewelry of the dayWhat I'm Wearing:

Rosegold armbandjes: H&M
Ring: Luxedy
Oorbellen: H&MWat zijn jouw favoriete juwelen van het moment? 

Share:

4 reacties

 1. Die armbandjes vind ik heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh hele mooie spulletjes!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alles is mooi! Mijn favoriete sieraad is mijn trouwring :-) en double dots van de Action!
  Groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen