Valse wimpers, nude lippen.

Ik draag ze niet heel vaak, maar ik ben absoluut dol op valse wimpers. Nu heb ik al vrij lange wimpers van mezelf, maar ze missen een beetje dikte. Daarnaast zetten mooie, valse wimpertjes je ogen nog eens extra in de verf. Lees je even mee hoe ik ze het liefste combineer?
false lashes nude lips

Zoals jullie onderhand wel gezien hebben, ben ik helemaal dol op de 60's look. Mijn ogen zijn zacht opgemaakt met wat definitie in de crease. Wel koos ik voor een flinke winged liner. De valse wimpertjes die ik hier draag zijn de natural lashes van Hema, mijn favoriet! Ze zijn heel natuurlijk van opbouw maar geven net dat tikje meer aan je wimpers.

Valse wimpers kan je natuurlijk bij elke look dragen, maar ik vind het prachtig staan met een nude lip. Ik koos hier voor MAC Hue lipstick, een nude lipstick met een peachy ondertoon. Daarover bracht ik nog een nude gloss aan, om het geheel wat meer leven in te blazen.


false lashes nude lips

false lashes nude lips


Mijn gezichtsmake-up hou ik heel subtiel. Ik breng mijn foundation aan, concealer,...en ga dan aan de slag met flink wat bronzer. Dit zal ervoor zorgen dat ons gezicht genoeg gedefinieerd wordt met maar heel weinig producten. Zoals gewoonlijk gebruik ik mijn H&M Bronzing Powder in Gorgeous Tan met de RealTechniques Blush Brush. Voor de rest bracht ik enkel wat highlighter aan, de bronzer/highlighter van Essence in de kleur Sun Light, blush sloeg ik voor deze look over. 

Oh, en vergeet je wenkbrauwen niet! Zet die ook maar flink aan bij deze look! false lashes nude lips
Draag jij vaak valse wimpers?

Share:

2 reacties

 1. Die wimpers van Hema zien er niet slecht uit! ^^ Ze zien er heel natuurlijk uit, dus ik ga ze ook eens bekijken als ik nog eens in Hema ben! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wat mooi!
  valse wimpers, ik ben er echt niet goed meer hoor!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen