Snap, got you!

Iets later dan gepland, maar de Snap, got you van vandaag is er! Ik had het de afgelopen week zo énorm druk, en de komende weken worden niet beter, dat het artikel er vandaag iets later is doorgekomen dan anders. Waarover babbelen we deze keer? #FeelingSpendy , onweerstaanbare lipproducten en nog wat anders. Lees je even mee?snap got you


Het was werkelijk al eeuwen geleden dat ik nog eens ging shoppen en deze ochtend besloot ik de auto te nemen en richting Gent Zuid te bollen. Ik moést er gewoon even tussenuit! Welke winkels bezoek je dan in Gent Zuid? Kruidvat en H&M natuurlijk! Een shoplog komt er nog zeker aan (kleding en make-up apart of samen?) , maar hier zien jullie toch al een kleine sneak preview!

Deze foto's nam ik toen ik terugkwam van het shoppen. Natuurlijk kon ik niet wachten om alle nieuwe spulletjes uit te proberen en te swatchen, dus zette ik ze eerst snel op de foto! Ik kocht onder andere de nieuwe NYC Smooch Proof Liquid Lip Stains (in alle 6 de kleuren, want wat ben je met 1 kleur,...euhm,..) en besloot de felroze-paarse kleur op te doen. Hallooootjes beauty! Deze lip stain droogt tot een matte finish en eerlijk gezegd, ik krijg er hem voorlopig niet af, er zal serieus wat remover bij komen kijken, geloof ik! Gelukkig vind ik dat best oké, want dit betekent dat ik de lipproducten ook naar de les kan dragen en dat stemt me héél gelukkig!

Verder draag ik mijn haar in losse krullen, hoe ik dat doe lees je hier, en heb ik mijn comfy shirt van H&M aan, want comfortabel kledij is een must voor mij!
Bij de H&M kocht ik enkele hele toffe items, en het item dat waarschijnlijk het meest uit mijn comfort zone is, is deze ring! Hi there, snake!snap got you
Wat staat er bij jou nog op de planning? 

Share:

3 reacties