I Picture It - Volumineuze, messy krullen!

Tijd voor een nieuwe haarstijl! Ik hou ervan om mijn haren te krullen, maar heel precieze krullen, daar ben ik niet voor! Geef mij maar lekker losse, messy krullen. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik die het liefste maak en hoe ik ze het liefste draag. Kijk je even mee?how to messy curls

Zoals je kan zien, is mijn haar de laatste tijd weer flink gegroeid. Dit wil ook weer zeggen dat, wanneer ik mijn haar nu krul, het niet ineens maar schouderlengte is. Finally!

De laatste tijd ben ik echt van het preppen van mijn haar. Mousse, daar ben ik niet zo'n fan van, maar volumespray, dat is een dikke yay! Ik was mijn haar eerst met de L'Oréal Fibralogy shampoo en conditioner, mijn favorieten! Ik laat het even in de handdoek drogen. Wanneer mijn haar als handdoekdroog kan worden beschouwd, spray ik er wat van de Andrelon verrassend volume duo mist in, vooral bij de aanzet. Zo creëer je heel makkelijk wat volume, iets wat ik met mijn fijne haar wel kan gebruiken! Vervolgens droog ik mijn haar snel met de haardroger, ik hou mijn hoofd vooral ondersteboven om zo veel mogelijk volume te verkrijgen.

Wanneer het aankomt op het krullen van haar, of het gebruiken van eender welke tool die hitte verspreidt, is het noodzakelijk om je haar te beschermen tegen die hitte. Ik gebruik de heat protector van L'Oréal.

Ik ben grote fan van het krullen van mijn haar met een stijltang. Uiteindelijk is het heel simpel: je zet je tang in je haar, draait 180° en laat dan je tang door je haar heen glijden. Je kan ook altijd mijn tutorial eens bekijken, alleen moet je voor dit kapsel iets hoger beginnen krullen.
Om alles te fixeren, gebruik ik mijn L'Oréal Elnett haarspray!how to messy curls

how to messy curls

how to messy curlsIk vind het echt heel erg mooi om al mijn haar aan één kant te dragen, zo ziet het kapsel er ook direct een stuk voller uit!

Hoe maak jij het liefste krullen? 

Share:

2 reacties