Favoriete Youtubers Van Het Moment!

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik nog eens een lijstje deelde met mijn favoriete Youtubers. Ik ben altijd meer een Youtube-kijker geweest dan een lezer van blogs, maar desalniettemin vind ik het natuurlijk beiden superleuk! Benieuwd naar mijn favoriete Youtubers van het moment? Lees dan snel even mee!favoriete youtubers


Todaysbeauty


De mensen die het Nederlandse kanaal Femme volgen, hebben waarschijnlijk wel al van Manon gehoord. Ze is een hele lieve meid die ondertussen een prachtig kanaal heeft uitgebouwd. Ze heeft een goede smaak wat beauty betreft, maar ook haar keuze van kledij vind ik altijd helemaal top!


Livelifegorgeous

Ik volg Martine en Willemijn ondertussen bijna 3 jaar geloof ik, en wat een evolutie hebben ze de laatste maanden doorgemaakt! Ze hebben ook beiden besloten van bloggen/ Youtube hun beroep te maken en ze werken daar zo énorm hard voor! Hun filmpjes zijn van een zéér goede kwaliteit en het feit dat ze steeds nieuwe dingen proberen spreekt me ook erg aan.


Dolly Bow Box Kate Murnane

Ik ontdekte haar een aantal maanden geleden en was onmiddellijk weg van haar stijl. Wat mij vooral opviel was natuurlijk haar prachtige haar, maar ook heeft ze iets aparts in haar manier van video's maken. Je moet gewoon even een kijkje nemen op haar kanaal, zeker de moeite waard!Wie zijn jouw favoriete Youtubers van het moment? Laat ze zeker even achter in de reacties!

Share:

7 reacties

 1. Wat heb je leuke youtubers uitgekozen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke youtubers! Mijn favoriete van dit moment zijn Stuktv haha. Maar verder vind ik de vrouwelijke youtubers ook heel leuk hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nooit zo van de youtubers geweest. Maar nu ik dit blogberichtje heb gelezen, ga ik de video's heel gauw bekijken!
  Leuk berichtje!
  Liefs Iep
  mevrouw-iep.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk overzicht! Het laatste meisjes kende ik nog niet, dus daar ga ik nu eens een filmpje van bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die vind ik zelf ook allemaal leuk :D Vooral de vlogs van Mascha zijn echt leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen