I Picture It - Spam je blog/ Social media!

Het is weer tijd om lekker (legaal!) te spammen! Ik ontdek dagelijkse nieuwe bloggers en youtubers en wil dat ook graag zo houden. Het is gewoon zo leuk om andere opvattingen te lezen, inspiratie te vergaren en gewoon te communiceren met mede-bloggers. Kijk je even mee?
Natuurlijk lees ik het allerliefste beauty- en fashionblogs, aangezien dat ook een beetje mijn "branche" is, maar ik ben ook erg geïnteresseerd in interieur en zoveel meer. Heb jij dus een blog/ social media die ik écht eens moet bekijken? Laat het dan achter in de reacties en ik neem zeker en vast eens een kijkje!


Natuurlijk ben ik ook zelf actief op diverse social media!

Misschien zien we elkaar terug op jouw blog/ social media! Tot gauw!

Share:

8 reacties

 1. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Jezelf verwennen met valentijnsdag? Maak kans op een van de twee kettinkjes van Lucardi die ik weggeef op mijn blog. <3

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat we mogen spammen, mijn naam is Mariëlle en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty en fashion, soms plaats ik shoplogs, looks en persoonlijke artikelen. Elke dag komt er een nieuw artikel online! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Mocht je het leuk vinden dan kun je me volgen op allerlei social media, je vindt alle buttons op mijn blog :) Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, wat leuk dat wij mogen spammen. Mijn naam is Conchita en ik blog samen met willemijn op www.beautyfanatic.nl. Wij zijn beiden professionals uit de beautybranche en willen onze kennis graag delen.
  Ik op het gebied van huidverzorging en Willemijn op het gebied van styling. Het is onze missie om toegankelijk te zijn voor de normale vrouw en nuttige adviezen te geven. Wij zijn dan ook niet de zoveelste beautyblog die een review over make-up schrijft. Wij proberen professionele adviezen te geven die voor iedereen informatief zijn. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje zouden willen nemen op onze blog. Ik heb je toegevoegd op social media. Altijd leuk om andere bloggers te volgen.

  Liefs Conchita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk om via deze weg nieuwe blogs te ontdekken!

  Ik blog voornamelijk lifestyle en personal gericht. Lekker dicht bij mezelf maar vaak ook met herkenbare onderwerpen gemixt. Zo heb ik nu een blogje over het nee zeggen online staan en kon je eerder deze week jouw mooiste en het artikel waar je het meest trots op bent achter laten.
  www.labellafleur.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk dat we onze blog mogen spammen!
  Ik ben Emma, 14 en kom uit Nederland. Ik blog op mijn blog : www.emmablogtx.blogspot.nl . Ik blog over beauty , fashion lifestyle en fotografie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Mijn blog is www.beauty-treasures.be en ik blog regelmatig over alles wat te maken heeft met make up, beauty en verzorging. Ik schrijf reviews, maak filmpjes en (foto) tutorials, beauty nieuws en zoveel meer.

  Ik zou het erg leuk vinden mocht je een keertje langs komen en/of mij volgen via social media!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat wij mogen spammen. Mijn blog heet: http://www.everyoneunique.wordpress.com In 2010 ben ik begonnen met bloggen ( nails-beauty) , door mijn naam voelde ik mij erg verbonden en daarom ben ik overgestapt op everyoneunique. Een blog waar ik eigenlijk van alles plaatst wat ik leuk vind. Persoonlijk, lifestyle en (nog steeds) beauty. 1 keer in de week plaatst ik een video op zondag, dat kan over van alles gaan.

  hopelijk tot ziens. xx Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi!
  Ik blog een paar keer per week over nail art en nagellak. Ook komt er regelmatig een review online, en soms iets persoonlijks. Elke zondag maak ik een nieuwe nail art tutorial. Ik blog op weheartpolish.blogspot.nl!

  x Eva

  BeantwoordenVerwijderen