I Picture It - Sunday Mood. + Oproep Q&A!

Morgen is het zondag, en zondag is een dag om uit te rusten. Ik neem dat meestal vrij letterlijk. Een rustig dagje, even lekker niets doen, zeteltje, laptop, gebakje. Jep, dat is voor mij zondag. Vandaag vertel ik jullie even waar mijn perfecte zondag zoal uit bestaat. Lees je even mee?

  • Het internet afschuimen. Oh ja, ik ben zo al moeilijk te scheiden van mijn laptop, maar op een zondag is hij steevast op mijn schoot te vinden. Mijn favoriete websites? Pinterest, want wat inspiratie opdoen kan natuurlijk nooit kwaad, Twitter, want die 10000ste tweet zal er ook wel eens van komen,...en mijn blog natuurlijk!
  • Een hete kop koffie/ chocomelk. En een koekje erbij, natuurlijk! Ik drink het liefste uit mijn grote tas van Ikea. Er kan natuurlijk lekker veel in, maar het geeft me om de één of andere reden ook een heel relax gevoel. *sluuuurp*
  • Mijn make-up uitzoeken. Over het algemeen is zondag natuurlijk een dag om niets te doen, maar ik ben wel nog steeds graag bezig met make-up. Tijd om mijn everyday bakje eens uit te wisselen en eruit te gooien wat ik niet meer gebruik.
  • Kwasten wassen. Niet mijn favoriete taakje, maar het behoort wel een beetje tot mijn zondag. Tijd om die vuile haartjes terug spierwit te krijgen! Ik gebruik trouwens altijd babyshampoo, lekker zacht voor de kwasten en het ruikt ook gewoon zo lekker!


Ik heb ook nog een klein verzoekje! Ik zou graag een Q&A doen, of op mijn blog, of in de vorm van een video. Daar heb ik natuurlijk jullie hulp voor nodig! Heb je nog een leuke vraag of is er iets dat je altijd al hebt willen weten (over mij)? Stel de vraag dan even hieronder of tweet hem naar mij via @Fienbeauty!

Wat doe jij meestal op een zondag? 


Share:

1 reacties

  1. Deze zondagen zijn inderdaad onwijs fijn!
    Heerlijk! Geniet er van morgen:).

    BeantwoordenVerwijderen