I Picture It - Sunny Day.

Ik maak heel graag random foto's door de dag heen. Dat gebeurt dan meestal wanneer ik mijn camera juist in gebruik heb of wanneer ik vind dat het licht leuk zit. Afgelopen vrijdag was zo'n dag. Het licht was heel fel in huis en aangezien die momenten zeldzaam zijn tegenwoordig, besloot ik een kleine reeks foto's te maken die ik vandaag met jullie deel. Kijk je even mee?


fotoreeks canon 50 mm lens


fotoreeks canon 50 mm lens

fotoreeks canon 50 mm lens

fotoreeks canon 50 mm lens

fotoreeks canon 50 mm lens

fotoreeks canon 50 mm lens

fotoreeks canon 50 mm lensIk zou me soms zo graag verder verdiepen in fotografie, maar tegelijkertijd heb ik geen idee waar ik de tijd nog vandaag zou moeten halen. Ik vind het gewoon zo leuk om enkele momenten vast te leggen op foto, te kijken hoe ik zelf evolueer.


Hebben jullie iets met fotografie? 

Share:

2 reacties

  1. Ik vind deze foto's echt prachtig! Ik heb al sinds mijn 15e iets met fotografie, ik vind het nog steeds geweldig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je haar zit leuke en je foto's zijn mooi!

    BeantwoordenVerwijderen