De Fake Tattoo.

Tattoo's, je vindt ze misschien ook leuk, of juist niet. Je wil er misschien ook eentje aanschaffen, of juist niet. Ik ben op dit moment heel hard aan het twijfelen. In de unboxing van gisteren konden jullie zien dat ik een velletje nep-tattoos had ontvangen van Miss Ritchie. Tijd om die eens uit te testen en te kijken of ik het iets zou vinden! Lees je even mee?


fake wing tattoo


Ik kreeg bij mijn pakketje dit velletje met een hele hoop designs. Nu, als, en ik onderstreep het woordje "als", ik ooit voor een tattoo zou gaan, zou ik sowieso iets heel kleins kiezen. De pijltjes en de veertjes waren dus ideaal.fake wing tattoo
Hoe ga je te werk?


Trek het transparante velletje van de tattoo.

Knip de tattoo uit die jij mooi vindt en die je wil gaan gebruiken.

Leg de tattoo met de juiste kant naar beneden.

Neem een washandje dat een beetje vochtig is en dep goed over de tattoo. Het is beter een keertje te veel te deppen dan te weinig, zo ben je zeker dat hij er goed opzit!

Neem het stukje papier eraf, et voilĂ .fake wing tattoo

fake wing tattoo
Nu, bij het veertje kan je zien dat ik in eerste instantie niet genoeg doorgedrukt had en het uiteinde dus een beetje scheef zit. Het is dus echt belangrijk om goed en vrij lang de tattoo vochtig te houden zodat alles goed op zijn plaats zit. Ik vind dit wel een leuke manier om het een keertje te proberen, en jij? 

Share:

4 reacties

  1. Ik vind het veertje heel erg mooi! :-) Ik zelf zou als ik voor een tattoo zou gaan ook iets klein nemen :-) Achter het oor, op de posl en op de voet vind ik persoonlijk het mooist... Maar hier thuis zien ze dat niet echt zitten, dus ik opteer in de zomer meestal voor henna tattoo's :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het super leuk, zeker ook voor carnaval of festivals ofzo!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het wel leuk voor een feestje

    BeantwoordenVerwijderen