Instagram Diary #26!

Het is zondagmorgen, dus is het tijd voor een iets persoonlijker sfeertje. Vandaag: de 26ste Instagram Diary alweer, ik kan maar niet geloven hoe snel de weken voorbijvliegen. Voor je het weet is het eindelijk ├ęcht lente. Kijk je even mee naar mijn favoriete Instagram kiekjes van de laatste weekjes?


instagram diary blog


9 februari 2015 - Ik was echt helemaal weg van deze look. Normaal draag ik niet zo vaak valse wimpers, maar als ik het doe, ben ik altijd helemaal verliefd op het effect. Ik heb vrij goede, lange wimpers van mezelf, maar een klein extraatje kan natuurlijk nooit kwaad! Toch blijf ik ervan overtuig dat een felle lip erbij nog steeds meer mijn ding zou zijn.

10 februari 2014 - Tijd voor een half knot, half top knot, top knot,..hoe noem jij het? Ik vind het steeds leuker staan nu mijn haar langer wordt. Je kan zo je haar nog steeds los dragen, maar het is wel voor het grootste deel uit je ogen. 

15 februari 2014 -  Goeiemorgen! Wat vind ik het toch heerlijk om 's morgens vroeg te gordijnen naar omhoog te doen en dan zo'n zicht te hebben. Dit is mijn steevaste zicht, nu ja, wanneer het weer een beetje mee zit natuurlijk.instagram diary blog


15 februari 2014 - Mijn andere favoriete haarstijl van de laatste twee  maanden: mijn messy krullen. Ik lijk de laatste tijd wel een kleine obsessie te hebben met mijn haar. Ik probeer veel meer verschillende stijlen uit en ontdek dat ik veel meer kan met mijn haartype dan gedacht. Score!

18 februari 2014 - Tijd om naar de les te vertrekken! Ik had deze ochtend college om 8.30u, besloot een vroege trein te nemen en te voet naar de campus te wandelen. Een heuse trip van 30 minuten, maar ik heb wel de zon helemaal zien opkomen. Prachtig, Gent!

21 februari 2014 - Feeling spendyyyy! Ik was een klein beetje overweldigd toen ik na 2 maanden eindelijk nog eens Kruidvat binnenwandelde, ik was helemaal niet voorbereid op zoveel moois! Er waren nog heel wat dingen die mij aanspraken, maar daarvoor zal ik nog een keertje moeten teruggaan, heb jij suggesties?instagram diary blogWat heb jij deze week zoal uitgespookt?

Share:

2 reacties