I Picture It - Mornings.

In mijn laatste personal update konden jullie al lezen dat ik best een vroege vogel ben. Ik slaap eigenlijk nooit ├ęcht uit, in mijn ogen betekend dat slapen tot 8 uur. Steevast trek ik mijn ogen open zo rond een uur of halfacht en ben ik klaar om aan mijn dag te beginnen. Zo heb ik ook de kans om af en toe leuke zonsopgangen op camera vast te leggen. Kijk je even mee?morning sunrise pictures

Meestal ben ik gewoon thuis wanneer ik mijn ogen 's morgens opendoe en het is op die momenten da tik de volgende twee foto's nam. Natuurlijk zijn deze beelden genomen met de camera van mijn smartphone, dus helemaal scherp zijn ze niet, maar het gaat een beetje om het "verhaal" zeg maar.
Deze twee foto's zijn op bijna dezelfde moment genomen, maar toch ziet de lucht er helemaal anders uit. Gek, niet?morning sunrise picturesMijn tweede thuis kan je een beetje als Gent zien, aangezien ik daar ook mijn opleiding volg. Wanneer ik heel vroeg les heb vind ik het fijn om af en toe even stil te staan wanneer ik op weg ben naar de campus (ik ga heel graag te voet, dat maakt even mijn hoofd leeg en het doet ook gewoonweg goed) en een foto te nemen van het beeld dat ik op dat moment zie. De eerste foto maakte ik toen ik afgelopen examenperiode op zaterdagochtend om kwart voor 9 het examenlokaal verliet (geen nood, ik had 18/20 op dat examen). De andere twee foto's maakte ik gisterochtend, tijdens mijn wandeling van een halfuur naar de campus.morning sunrise pictures
Deze foto's verschijnen allemaal op mijn Instagram, dus als je graag af en toe een beeld van een mooie ochtend voorbij ziet komen, dan ben je daar aan het juiste adres.


Wat is jouw favoriete moment van de dag? Geef mij maar de frisse ochtend!

Share:

4 reacties