I Picture It - Taupe & Coral.

Voor de I Picture It van vandaag heb ik een make-up look voor jullie. Ik kan de laatste tijd niet meer zwijgen over felle lipstick en hoewel er op de dag dat ik deze look maakte er net nieuwe sneeuw gevallen was, koos ik er toch voor een lekker felle lipstick op te doen. Ik combineerde het met wat taupe-kleurige oogschaduws en was best tevreden met het resultaat. Lees je even mee?look taupe eyeshadow coral lips

Gezicht

Rimmel Wake Me Up Foundation
Maybelline Fit Me Concealer
Catrice Colour Correcting Mattifying Powder
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
Catrice Defining Blush - Rose Royce
Essence Sun Club Bronzer/ Highlighter - Sun light

Ogen


L'Oréal La Pallet Nude - 
Taupe kleur op bewegend ooglid
Matta taupe-bruine kleur in de crease
Donkerdere taupe kleur onder de ogen
Warmere, matte bruine kleur onder de ogen om de vorige kleur te blenden
Donkerste matte kleur aan de bovenste wimperrandlook taupe eyeshadow coral lips

Lippen


Sleek True Colour Lipstick - Coral Reef


look taupe eyeshadow coral lips

look taupe eyeshadow coral lips

look taupe eyeshadow coral lips

look taupe eyeshadow coral lipsIk had nooit gedacht dat taupe oogschaduw en felle, koraalkleurige lippen zouden samengaan, maar ik ben eigenlijk best aangenaam verrast door het resultaat. Wat vind jij?

Share:

2 reacties

  1. Wat een prachtige lipkleur, heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk, ik hou echt van koraal. Ik denk dat ik het ook maar eens ga combineren met taupe!

    BeantwoordenVerwijderen