Mijn top Lush bad.

Gisteren konden jullie al een review lezen van enkele Lush producten en het is die post waar ik vandaag wat op verder bouw. Lush heeft een heel arsenaal aan verschillende geuren en kleuren beschikbaar, maar wat is nu mijn favoriete Lush bad? Lees je even mee?

favoriete lush producten

Ik vind badschuim, of bubbels, echt essentieel in een bad. Gewoon water met een lekker geurtje is voor mij blijkbaar niet genoeg. Het beste product daarvoor vind ik de Bubbleroons, mijn favoriete geur is Rose Jam Bubbleroon. Waarom? Je kan ze makkelijk in twee breken en ze ruiken overheerlijk!

Een andere optie is de Rose Queen Bath Ballistic, deze heeft ongeveer dezelfde geur en ruikt dus ook gewoon overheerlijk! (en euhm,... hij ziet er fantastisch uit, toch?).

favoriete lush producten


Daarna is het tijd om een douchegel uit te keuzen. Nou, keuze genoeg! Omdat ik hier wat in het "rozen"thema wil blijven koos ik de Rose Jam showergel uit. Dezelfde geur als de Bubbleroon en wanneer je ze samen gebruikt blijft de geur ook lekker lang hangen.

Als laatste moeten we natuurlijk onze huid nog moisturizen en daarvoor heb ik een fantastisch nieuw product gevonden. Momenteel heb ik alleen de tester, maar ik heb hem al een keer of 7 kunnen testen en hij is heerlijk: de Ro's argan bodymoisturizer. Deze breng je aan tijdens het douchen of baden en spoel je gedeeltelijk af. De restjes wrijf je wat meer in en kan je gerust op je huid laten. Dit product is supervoedend en schaf ik zeker binnenkort full size aan!

Een volledig review van de Rose Jam Showergel en Bubbleroon kan je hier nalezen.

Wat is jouw favoriete Lush product? 


Share:

2 reacties