Personal Update #15 - all about...

Ik keek net even hoeveel Personal Updates er al verschenen zijn, blijkt dit al de 15de te zijn! Ik kan het soms niet goed geloven hoe lang ik al blog, de tijd gaat zo snel voorbij! Wil je weten wat ik de laatste tijd gedaan heb en hoe het met me gaat? Lees dan snel even verder!Eigenlijk mag ik de laatste tijd echt niet klagen en gaat alles vrij goed. Tot vorige week ongeveer. Ik krijg ongeveer eens per jaar erge last van mij nek. Sowieso heb ik nogal vrij snel last van mijn gewrichten, iets dat ik van mijn ouders geërfd heb, en door al het studeren de afgelopen maand was het ook niet echt een verrassing. Het probleem is gewoon dat het niet opgelost raakt met een kersenpitkussentje of een warme kruik. Het moet gewoon soort van slijten. Resultaat: ik heb deze week zo goed als alle lessen moeten missen en dat is gewoon niet erg fijn,...


Verder ben ik wel blij met hoe het met mijn blog gaat. Ik ben me ervan bewust dat ik de afgelopen maand iets minder consistent was met het posten van artikels 's morgens vroeg en dan eentje om halfdrie in de namiddag, maar door de schooluren en andere factoren is het nu gewoon even zo. Ik probeer zeker mijn blog op hetzelfde niveau te houden voorlopig en wanneer ik terug wat meer routine heb het naar een hoger niveau te tillen.

Ik heb nog steeds inspiratie met hopen, maar ik merk wel dat er zekere artikels en filmpjes zijn die heel veel bekeken worden, en bepaalde die niet erg bekeken worden. Is het de laatste tijd zo dat tutorials niet veel meer bekeken worden? Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook liever een shoplog kijk of een lookbook of iets dergelijks. Ik weet dat iedereen zegt dat je gewoon moet schrijven en filmen waar je zin in hebt, maar uiteindelijk moeten jullie het wel lezen of bekijken. Dus: wat zie jij echt het liefste of waar kijk jij écht het liefste naar?

Voor de rest gaat alles eigenlijk goed met me, het gewone studentenleventje!

En hoe gaat het met jullie, lieve lezers?

Share:

2 reacties

  1. Aww veel beterschap met je nek meid! Ik ken het, lessen missen is best vervelend, had ik zelf ook met mijn voet ... Met mij gaat het wel goed, ik begin de stage wat meer gewoon te worden (lees: vroege uren opstaan en laat opstaan) én mijn gipsje mag er volgende maandag af! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh Fien wat balen van je nek! Veel beterschap meid! Zou kraken misschien niet helpen?
    Heel leuk om weer eens een update te lezen! En goh ik kijk zowel tutorials als shoplogs als lookbooks graan, maar ik moet er gewoon op dat momnet zin in hebben haha! Tutorials kijk ik meestal als ik een avondje uit heb in die week om zo wat inspiratie op te doen voor een leuke look voor dan... Shoplogs en lookbooks daarentegen kijk ik wel meer alledaags!

    BeantwoordenVerwijderen