Mijn favoriete parfums voor de herfst/winter.

In de zomer licht en fruitig, in de winter wat zwaarder en houteriger. Dat zijn de noten die domineren in mijn parfums. Aangezien de wissel van seizoenen net achter de rug is en alles wordt omgewisseld, is het vandaag de beurt aan mijn parfums. Kijk je even mee?

parfums geurtjes herfst winter


parfums geurtjes herfst winter

parfums geurtjes herfst winter

Zo budgetproof als het maar zijn kan: the Master Perfumer Cherry Bloom. Dit is een geurtje van Kruidvat eigen merk (the Master Perfumer dus). Deze geurtjes kosten net ietsje meer dan €3,00, ruiken best goed en zijn makkelijk mee te nemen in je handtas. Dit geurtje in het bijzonder is vrij zwaar, een beetje bloemig, een beetje houterig, best lekker!

parfums geurtjes herfst winter

Eén van mijn all-time favoriete geurtjes van The Body Shop is de White Musk Smokey Rose. Deze werd vorig jaar uitgebracht en viel direct bij velen in de smaak. Zo ook bij mij. Muskus en houterige noten vind je zo terug, heerlijk voor die koude winterdagen!

parfums geurtjes herfst winter

Nog een geurtje van The Body Shop is de White Musk Libertine. Deze behoort dus tot dezelfde lijn als de vorige maar is net ietsje frisser van geur, ietsje meer bloemig. Het is ook zeker een geschikt geurtje voor de herfst en winter, voor als het wat "vrolijker" mag. Op de foto hieronder zie je trouwens een minitje, sinds kort beschikbaar!

parfums geurtjes herfst winter

Als laatste hebben we nog een geurtje van Rituals. Deze kocht ik ergens begin dit jaar en ik ben er nog steeds héél blij mij: de Blossom Water Cherry Bloom Bodyspray. Dit is een hele lichte parfum, met de juiste warme noten voor de herfst en winter. Hij is heel clean en kan dus elke dag en voor elke gelegenheid!

parfums geurtjes herfst winter

Wat is jouw favoriete geurtje voor deze herfst/winter?

Share:

1 reacties

  1. Dit klinken echt als fijne parfums zeg! Ook een fijn formaatje om mee te nemen <3

    BeantwoordenVerwijderen