Instagram Diary #14!

Whoop! Het is weer tijd om enkele leuke kiekjes met jullie te delen. Ik ben eindelijk terug wat actiever op Instagram dus kan ik deze artikels ook terug wat vaker doen. Kijken jullie even mee naar de Instagram Diary van vandaag?

instagram diary

10 oktober 2014

Eindelijk nog eens een zonnige dag na een periode met bakken regen. Als we de weermannen -en vrouwen mogen geloven komt er nog een prachtig weekend aan met warme temperaturen dus genieten jongens!

instagram diary


Tijd voor een bezoekje aan Lush! De nieuwe spulletjes voor de winter en voor Halloween zijn er eindelijk en een grote tas was het resultaat. Benieuwd wat ik gekocht heb? Klik dan even hier!

instagram diary


11 oktober 2014

Tijd voor een no make-up selfie, maar wel eentje met een bedoeling! Ik deelde met jullie mijn mening over de zin "Your skin doesn't define you." Wat denk jij?

instagram diary


12 oktokber 2014

Soms neem je een foto en denk je "Hoe heb ik dat geflikt?". Deze foto was er zo eentje. Mijn bijschrift? Keep chasing your dreams, even if they seem unrealistic at first.

instagram diary


16 oktober 2014

Ik zat gisterenmorgen te wachten op de trein in het gebouwtje naast het spoor. Het viel me eigenlijk op dat het er best leuk uitziet! Zou trouwens nog een heel mooie locatie zijn om outfitfoto's te nemen denk ik zo.

instagram diary

Volg jij me al op Instagram?

En wat heb jij deze week zoal uitgespookt? 

Share:

3 reacties