Mijn favoriete apps!

Geen smartphones meer, dat zou in het moderne milieu van vandaag gewoon ondenkbaar zijn. Enkelingen hebben nog een gewone GSM, maar we gebruiken allemaal wel een computer, tablet,... Natuurlijk doen we ondertussen meer met onze smartphones dan enkele een belletje doen en een simpel sms'je sturen. Daarom toon ik jullie vandaag mijn favoriete apps!

favoriete apps smartphoneEven voor de referentie: ik heb een Huawei Ascend P6 smartphone, ik download apps dus via Google Play.

favoriete apps smartphone

 • Instagram. Wie gebruikt de dag van vandaag niet Instagram? Leuke foto's delen met iedereen, andere leuke profielen ontdekken. Ik gebruik er eentje apart voor mijn blog, dus daar kan je af en toe ook een leuk kiekje van vinden!
 • Youtube. Het liefste wat ik doe is in mijn luie zetel een Youtube filmpje opzetten. Op verplaatsing heb ik mijn laptop niet altijd bij de hand, dus deze app komt goed van pas!
 • Twitter. Ik zit hele dagen op Twitter. Niet alleen om zelf tweets de internet-wereld in te sturen maar ook om van iedereen tweets te lezen. Wie volgen jullie allemaal?
 • Google Analytics. Ik hou graag op elk moment van de dag de statistieken bij van mijn blog. Handig appje!
 • HLN Mobile. Ik ben niet iemand die ooit een krant leest, maar online gaat me dat een stuk beter af. Gewoon onderweg, heel handig ook. 
 • Facebook. Iedereen gebruikt Facebook. Aangezien ik ook voor de blog een Facebookpagina heb, vind ik het heel handig om daar onderweg ook iets op te plaatsen. 
 • Ook gebruik ik enkele apps om foto's te bewerken. Ik gebruik ze niet √©norm veel maar noem ze wel even op: Photo Editor Pro, PhotoEditor for Instagram, Photo Grid en Pixlr Express, allemaal gratis!

Welke apps gebruiken jullie allemaal? 

Share:

2 reacties

 1. Ik gebruik ook altijd pixlr voor het bewerken van foto's!
  x Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik Facebook, Instagram, Twitter VSCO cam meestal, en whatsapp natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen