Mijn favoriete Youtubers.

Elke maand leer ik nieuwe kanalen kennen en zijn er kanalen die ik na 4 jaar nog niet beu gekeken ben. Vandaag lijst ik weer enkele leuke kanalen op die jij misschien nog niet kent en ook kan gaan ontdekken. Kijk je even mee?

favoriete youtubers

Iemand die ik nog maar net heb ontdekt is Steve Booker. Ik zag hem al een paar keer verschijnen in video's van andere Britse Youtubers, en ja, ik ging in eerste instantie zijn kanaal bezoeken omdat hij er niet slecht uitziet. Hij doet nu ook vlogtober, dus elke dag een nieuwe video!Beauty With Emily Fox. Als je op zoek bent naar swatchvideo's van lipsticks, dan is haar kanaal the place to be. Ik weet niet hoe je het met jullie zit, maar ik kan uren naar zo'n filmpjes kijken. Kleine afwijking zeker?Gabriella Lindley. Oh, I love that girl. Ik volg haar al een hele tijd en sinds kort vlogt ze ook heel veel op haar tweede kanaal. Daarnaast is ze ook echt gewoon een queen in het maken van make-up looks. Kijken hoor!

Eén van mijn meest favoriete Youtubers ooit is Essie Button. Ik ben verliefd op haar stijl, haar haren, what a beauty. Haar vlogkanaal verlies ik geen minuut uit het oog, zo een realistische meid!Ik ben zelf, zoals je misschien al gemerkt heb, de laatste tijd wat afwezig op Youtube. Ik had het onverwacht heel erg druk de laatste weken en vond niet echt de juiste inspiratie. Ondertussen heb ik enkele leuke ideetjes opgeschreven en vlieg ik er binnenkort met nieuwe moed terug in! 

Wie zijn jouw favoriete youtubers?

Share:

4 reacties

  1. Ik kende ze allemaal nog niet eigenlijk. Ik heb weer wat te doen vandaag! haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Essiebutton zie ik eigenlijk helemaal niet zo graag bezig. Gabby kende ik al uit de vlogs van Zoë maar ik heb nog nooit echt haar kanaal bekeken. Dat ga ik ook maar eens doen! De filmpjes van Fleur de Force, Tanya Burr, Lily Pebbles en vooral Vivianna Does Makeup vind ik altijd wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen