Spam je blog/ social media!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben steeds op zoek naar nieuwe blogs om te lezen, nieuwe Youtubers om te volgen, zelfs ben ik steeds op zoek naar leuke Instagram accounts om te volgen! Kijk je even mee?

spam je blog

Waar kan je mij en mijn blog vinden? 

Heb jij een superleuke blog, Instagramaccount of nog iets anders? Laat het dan even in de reacties achter en ik neem zeker een kijkje!

Share:

18 reacties

 1. Lief dat we mogen spammen! Ik heb een Engelstalige fashion/beauty/lifestyle blog www.nappyhairz.com! Daar kan je ook al m'n andere social media kanalen vinden, zoals bloglovin, instagram, youtube & facebook! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben ook een Belgische blogger en blog op http://beautybyjana.wordpress.com vooral over beauty (reviews, shoplogs, swatches...). Op mijn blog zie je een link naar mijn Twitteraccount, ik probeer terug wat actiever te tweeten de laatste tijd :-) en mijn persoonlijke Instagramaccount is janavdwalle.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief dat je ons een kans geven ons eigen blog in de spotlight te zetten, Die kans kan je niet laten liggen, zou ik zeggen .
  ..Zelf heb ik sinds een niet al te lange tijd een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf. Dit kan dus echt over verschillende onderwerpen te gaan.....De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit zo uitgebreid mogelijk te beschrijven Ze zijn mijn persoonlijke beleving, waarin je dit soms ook in de details terug kunt vinden...
  Ik zou het erg leuk vinden als je ook bij mij kwam kijken maar je andere lezers zijn natuurlijk ook heel erg welkom
  Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk! Mijn blog gaat over van alles en nog wat! Reviews, tips, columns etcetc :D
  Je kunt hem vinden op: thesupermaki.blospot.nl

  Liefss!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief dat we mogen spammen! Ik blog voornamelijk over beauty (budget producten), lifestyle en fashion maar in mijn archief kan je nog veel meer onderwerpen vinden. Niet iedereen kan zich immers chanel veroorloven en ik ook niet dus ik vind het leuk om reviewen te schrijven over producten die betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Tegenwoordig review ik ook steeds meer over wat duurdere producten, ook dit vind ik leuk om te doen, want wie wilt zich nou niet een keer verwennen met een wat duurder product? Alsnog blijf ik een grote budget liefhebber. www.inspiiredbylife.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Yaay we mogen spammen! Ik blog op Confessios of this Shopaholic en dan vooral over fashion! Shoplogs, event reports, wishlists, trends en meer! http://shopaholicoverhere.blogspot.nl/
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lief dat we even mogen spammen! Op mijn blog www.ohsobeautiful.nl kun je lezen over beauty, fashion, reizen en eigenlijk gewoon alles wat ik leuk, lekker en mooi vind. Ik ben ook gek op instagram! Mij kun je vinden onder de naam xxsarahelise :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Maryke, een belgische blogster. Mijn plekje op het wereldwijde web vind je terug op http://marykejane.blogspot.com. Hier blog ik over allerlei dingen die mij happy maken en die mij maken wie ik ben! Ik blog over beauty, mode, lifestyle maar ik maak ook veel persoonlijke artikels! Wat ik enorm leuk vind, is om leuke reacties te lezen en deze ook te beantwoorden. Ik zou het enorm fijn vinden moest jij even een kijkje nemen en ook zo'n toffe reactie achterlaten! Alvast tot dan xoxo

  Verder ben ik ook helemaal into Instagram en twitter, op beide social media-kanalen kan je mij terugvinden onder de naam 'marykejane' (http://twitter.com/marykejane & http://instagram.com/marykejane)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk!

  Ik ben Milou en ik blog op www.louleeft.nl over alles wat ik leuk vind. fahion& Beauty, Lifestyle en interieur. Alles altijd met een persoonlijke twist.

  Ook op Facebook en Twitter ben ik actief onder Louleeft

  Op instagram ben ik te vinden onder: louleeftnl

  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel fijn!! Nu heb ik ook weer wat nieuwe blogs leren kennen!
  Ik ben Isabelle, ook een Belgische blogster en blog nog maar net op lifstyleisabelle.wordpress.com . Ik schrijf over lifestyle, beauty en fashion. Ik ben nog maar net begonnen (hiervoor ook al een andere blog gehad, maar daarmee gestopt), dus er staat nog niet zo heel veel online. Maar elke woensdag en zaterdag om 13u komt er een nieuw artikel!
  Kom zeker eens kijken en laat weten wat je ervan vindt. Aangezien ik net begonnen ben, zijn alle tips welkom.
  Op instagram kan je me vinden als lifestyleisabelle
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk!
  Ik ben Simone, blog op Chica de Ahora voornamelijk over beauty en fashion. Soms een tikkie lifestyle.

  Social media:
  Bloglovin'
  Facebook
  Twitter
  Instagram
  Pinterest

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk! Leer weeral enkele leuke blogs kennen. Mijn blog vind je op www.makeuparmy.blogspot.com Ik blog vooral over make up en beauty en ik voeg er een beetje muziek aan toe. Ook wil ik me een beetje verdiepen in het fashion gedeelte. Eindelijk heb ik ook instagram en die heet IneMUA

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk! Mijn naam is Kim en ik ben 21 jaar. Mijn blog www.gratefuldays.nl staat in het teken van dankbaarheid en de mooie dingen in het leven. Ook blog ik over persoonlijke dingen, fotografie, video en andere dingen die ik graag met jullie wil delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is te vinden op http://www.missmags.nl.

  Ik blog over van alles en nu ook over mijn zwangerschap van een tweeling

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jeeej wat leuk! Ik blog al meer dan een jaartje op www.dailydoseofvalerie.nl en ik schrijf over van alles en nog wat. Voornamlijk over dingen die ik meemaak in m'n leven, maar er komen ook veel foto's van outfits, eten en de natuur voorbij. Neem zeker eens een kijkje! :-) Ook heb ik een instagramaccount: @dailydoseofvalerie
  Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ah wat leuk! Ik ga zeker even kijken wie er allemaal gereageerd hebben. Nieuwe inspiratie vinden is altijd leuk. Ik blog iedere dag met veel liefde op http://withoutelephants.com/ een lifestyleblog met onderwerpen als beauty, mode, interieur, recepten, DIY, blogtips, persoonlijke artikelen en nog veel meer. Binnenkort lanceer ik mijn nieuwe website (oke, pas in December maar dat is ook binnenkort toch?) en ik kan alvast beloven dat het heel erg spectaculair gaat worden.

  Ook heb ik een instagram account @woelephants waar ik foto's van lekkere, maar vooral ook gezonde recepten plaats, foto's van mijn trainingen maar ook mooie interieur foto's komen voorbij. De laatste tijd probeer ik hier echt een mooi account van te maken. Hij is echt nog in de opbloeifase, maar dat maakt het niet minder leuk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk dat we mogen spammen ;-) Ik ben een 24-jarige Belgische blogger en ik schrijf op mijn blogje http://despiegelreflex.wordpress.com Ik schrijf vooral over beauty, muziek en allerlei andere onderwerpjes. Zo heb ik laatste geschreven over de Lush Snow Fairy producten, mijn The Body Shop stash en klets ik over boekverfilmingen. Neem gerust een kijkje op mijn blog en laat misschien eens een reactie achter, vind ik superleuk! Je kan mij ook volgen op Twitter via @despiegelreflex
  Hopelijk tot binnenkort ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. www.interactiveoutfitter.blogspot.com

  ik ben zelf ook vlaams en heb een persoonlijke fashion blog! neem zeker eens een kijkje en volg me voor verdere updates.

  BeantwoordenVerwijderen