Instagram Diary #15!

Ooh, ik ben echt helemaal fan van Instagram de laatste tijd. Ik vond het altijd al heel leuk om andere mensen te volgen, maar de laatste tijd ben ik ook zelf eindelijk wat actiever geworden. Vandaag deel ik weer enkele leuke kiekjes met jullie. Kijk je even mee?


19 oktober 2014

's Ochtends vroeg opstaan is voor sommige mensen heel lastig, maar zeg nu eerlijk, als je je ogen opent en je dit zicht 's morgens ziet, daar geniet je toch van? Gewoon genomen vanuit het raam van mijn slaapkamer, maar toch zo'n mooie zonsopgang.Er is er eentje die héél erg verwend wordt. Deze kleine rakker is met zijn 12,5 jaar zeker geen jonkie meer, maar hij blijft toch even schattig!21 oktober 2014

Eén van mijn favoriete looks de laatste tijd: de Kylie Jenner look. Ik ben er, zoals velen, nog steeds niet helemaal uit wat ze op haar lippen draagt, maar op dit moment kies ik maar eventjes voor Sleek's Bare All lipstick. Een ander favoriet element? Valse wimpertjes!


22 oktober 2014

Er bestaat voor mij niets fijners dan na een lange dag een goed warm bad te nemen. En dan nog liefst met een lekker bubbeltje, geurtje en kleurtje. Gisteren ging ik voor de Christmas Hedgehog Bubble Bath van Lush. Volgens mij een mixte van eucalyptus en mandarijn en werkt dus énorm verfrissend. Té cute. 


Wat heb jij de laatste tijd zoal uitgespookt?

Share:

2 reacties