De Lazy Day Routine.

Wanneer je echt een luie dag hebt doe je eigenlijk niks liever dan met een grote kop chocolademelk en met een dekentje een film of serie te kijken, toch? Iedereen heeft zo wel een kleine routine op deze dagen en vandaag deel ik de mijne!

lazy day routine


Ik heb deze tag van Gabriella, kijk dus zeker even naar haar video!

Wat is jouw lazy day skincare routine? 

Liefst doe ik zo weinig mogelijk. Wanneer ik die dag geen make-up gedragen heb doe ik waarschijnlijk ook gewoon niets van skincare routine. Geen al te goede gewoonte maar het is nu eenmaal zo op deze dagen. Wanneer ik wel make-up gedragen heb gebruik ik de TBS Camomille Cleansing Oil, de TBS Aloe Soothing Gel en de TBS Aloe oogcrème.

Wat is jouw lazy day make-up?

Wat BB cream of mijn favoriete foundation, de Rimmel Wake Me Up Foundation, Maybelline Anti Age The Eraser Eye Concealer, wat mascara en een lippenbalsem.

Wat is jouw lazy day haarstijl?

Eigenlijk doe ik dan altijd een messy knot bovenop m'n hoofd, lekker makkelijk en mijn haar is uit mijn gezicht.

Wat is jouw lazy day outfit?

Een basic zwarte legging, een grijs shirt met driekwart mouwen en mijn H&M chelsea boots. Zoooo comfortabel. Als ik gewoon thuis blijf draag ik mijn grijze legging van H&M die ik altijd thuis draag en een comfy trui. 

Wat is jouw lazy day geur?

Als ik snel een geurtje op wil dan ga ik steevast voor de Victoria Secret Pure Seduction Body Splash. Lekker makkelijk en licht van geur.

Wat is jouw favoriete "pamper" product?

Oh, ik hou van een goede scrub of iets anders om in m'n bad te doen. Mijn favoriete scrub van dit moment? De rough scrub van de TBS Wild Argan Oil lijn!

Wat is jouw lazy day snack?

Omdat ik op dit moment wat aan mijn figuur aan het werken ben probeer ik eigenlijk zo weinig mogelijk vals te spelen. Als ik het toch eventjes niet kan houden maak je mij altijd blij met een chocoladekoekje!

Wat is jouw lazy day drankje?

Verse chocolademelk, én dan de echte, met gesmolten chocolade en warm gemaakte melk of een lekkere tas koffie. Hmm.


Dat waren alle vragen. Wat doen jullie zoal op een luie dag? 

Share:

1 reacties

  1. Wat een leuke tag! Heb hem nog nergens gezien :) ik wil hem ook doen!

    BeantwoordenVerwijderen