Seven Sins Beauty Blogger Style!

Een hele tijd geleden deed ik al een keertje deze tag, maar omdat ik getagd werd door de lieve Romina van Dainty Ribbons kon ik het niet afslaan hem nog een keertje in te vullen! Sowieso is dit een hele toffe tag voor mij om in te vullen en hopelijk ook voor jullie om te lezen! Lees je even mee?

seven sins beauty blogger styleLuxuria (lechery/lust) - Lust
Welk item staat het hoogst op je verlanglijstje?

Hoh, er staat zoveel op mijn verlanglijstje! Op dit moment wil ik heel graag de Dior Star foundation uittesten, maar door de hoge prijs ben ik bang om het uit te proberen, stel je voor dat ik het niks vind! In de plaats van de foundation zou ik dan gaan voor MAC Rebel lipstick, een donkerroze kleur!

Gula (gluttony) - Gulzigheid
Welk merk komt het meest voor in jou stash?

Ik ben echt een grote fan van Catrice, en al helemaal van hun lipsticks en blushes. Geen twijfel mogelijk dat Catrice het meeste voorkomt in mijn stash! Al begin ik op dit moment wel wat meer naar de luxere merken te neigen, geen idee waarom!

Avaritia (avarice/greed) - Hebzucht/Gierigheid
Wat is je duurste item uit je stash?

Ik denk dat dit nog steeds hetzelfde product is dan de vorige keer: mijn geliefde Dior Addict Extreme lipstick in Incognito.

Acedia (sloth/discouragement) - Luiheid
Welk product durf je te vergeten door luiheid?

Sowieso primer. In de winter is dat echter niet zo erg aangezien mijn huid dan een heel stuk droger is en mijn foundation beter blijft zitten. Ik heb gewoon nog niet dé perfecte primer gevonden waarvan ik de textuur goed vind.

Ira (wrath) - Woede
Met welk product heb je een liefde/haat relatie?

Nude lipstick. De ene keer vind ik het helemaal geweldig en draag ik 2 weken niks anders, het volgende moment vind ik het me helemaal niet staan.

Invidia (envy) - Jaloezie
Welk product/item staat geweldig op anderen, maar verschrikkelijk op jezelf?

Babyroze lipstick. Kleuren als Creme Cup van MAC zou ik zo graag willen dragen, maar het staat me gewoon totaal niet. Het is de blauwe ondertoon die gewoon niet werkt met mijn huid, al heb ik daar bij knalroze en rode lipstick met blauwe ondertoon dan weer geen last van.

Superbia (pride) - Trots
Welk product zorgt ervoor dat je jezelf beter voelt?

Wenkbrauwpoeder. Ik heb wel een oké kleur van mezelf, maar ik heb zo veel "kale" plekjes in mijn wenkbrauwen dat het er echt heel gek uitzie wanneer ik de rest van mijn make-up gedaan heb, maar mijn wenkbrauwen niet.

Zo, dit was de tag! Aangezien ik de vorige keer al heel wat mensen getagd heb, tag ik nu gewoon alle lezers om deze tag te doen! Heb je een eigen blog, vul hem daar dan in, heb je geen eigen blog, laat je antwoorden dan achter in de reacties!
Superbia (pride) – Trots
Welk product zorgt ervoor dat je jezelf beter voelt?Invidia (envy) – Jaloezie
Welk product/item staat geweldig op anderen, maar verschrikkelijk op jezelf?
Ira (wrath) – Woede
Met welk product heb je een liefde/haar relatie?
Acedia (sloth/discouragement) – Luiheid
Welk product durf je te vergeten door luiheid?
Luxuria (lechery/lust) – Lust
Welk item staat het hoogst op je verlanglijstje?
Avaritia (avarice/greed) – Hebzucht/Gierigheid
Wat is je duurste item uit je stash?

Share:

2 reacties

  1. Leuk om te lezen! Romina tagde me ook dus ik ga hem binnenkort ook invullen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je de tag hebt gedaan! Ik vind deze echt leuk om te lezen! ^^

    BeantwoordenVerwijderen