Mijn favoriete vlogkanalen.

Ik kijk héél graag beautyvideo's, maar eigenlijk minstens even graag dagelijkse vlogs. Tegenwoordig waagt elke grote Youtuber zich aan het dagelijkse vloggen, maar ook de kleindere hebben er zich al massaal aan gewaagd. Mij niet gelaten, ik vind het fantastisch! Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete vlogkanalen!
FleurDeForce is een héle bekende beautyvlogger, maar ze vlogt ook heel regelmatig haar dagelijkse leven op haar tweede kanaal FleurDeVlog. Momenteel doet ze net als vele anderen, Vlogtober waardoor je dus elke dag een nieuwe vlog van haar kan verwachten! Daarnaast heeft ze gewoon een hele leuke persoonlijkheid en ben ik stiekem verliefd op haar kledingstijl.Bubzvlogz, of misschien onder de beautyliefhebbers beter gekend als Bubzbeauty, heeft dus ook een tweede kanaal, een vlogkanaal. Ik vind het gewoon heel fijn om iemand te volgen die in een totaal andere cultuur en omgeving leeft dan ikzelf. Daarnaast is haar pasgeboren zoontje gewoon té schattig!
MoreMarcus, ja, ook mannelijke vloggers staan zeker en vast in mijn lijst van abonnementen. Hij is vrij recent dagelijks beginnen vloggen. In principe is hij echt gewoon een normale man van zijn leeftijd, maar dan met een speciale job, Youtube. In deze vlogs zie je ook gewoon dat de grote Youtubers gewone mensen zijn!


Het is waarschijnlijk iemand die bij iedereen wel in zijn top lijstje staat, maar ik kan er niet omheen: MoreZoella. Naast het feit dat zij er echt een gewone meid uitziet, ben ik weg van haar make-up - en kledingstijl.  Ook kunnen veel jonge vrouwen zich met haar identificeren, ik ook.Moest ik niet bijna elke weekdag op de unief doorbrengen en dus eigenlijk een vrij saai leven hebben zou ik dolgraag ook dagelijks vloggen. Misschien wordt het wel eens tijd voor een kleine digitale camera zodat ik af en toe kan vloggen?

Wat is jullie favoriete vlogkanaal? Laat het even weten in de reacties!

Share:

6 reacties

 1. Ik vind Zoella ook echt super en ik kijk elke dag naar haar vlogs. Mijn absolute nummer 1 vlogkanaal zijn echter de SacconeJolys !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah Fleur en Zoella, zooo leuk!
  Ik kan gelijk mijn lijstje weer aanvullen!
  Leuk dat je je favorieten deelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er staan heel toffe vloggers tussen :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fleur en Zoe volg ik ook! De vlogs van Zoe vind ik wel soms iets te lang dus Fleur is mijn favoriete uit dit rijtje!

  BeantwoordenVerwijderen