De eerste test: Catrice Illuminating Highlighter Pen.

De highlighter pennen, we worden er haast mee omvergeblazen. Van budget varianten tot de YSL Touche Eclat, in alle vormen en maten. Ook Catrice kon niet achterblijven en bracht onlangs de Illuminating Highlighter Pen uit. Make-upproducten die wat meer om handen hebben zoals dit product moet ik wat langer testen om een review te kunnen schrijven maar een eerste test, dat kan wel al!

catrice illuminating highlighter pen

Naast deze Illuminating Highlighter Pen bracht Catrice ook een Bronzing Highlighter Pen, daar lezen jullie later meer over in het volledige review!

Ook al zijn er al zoveel varianten van highlighters en concealers, Catrice pakt het toch nog net iets anders aan. De Illuminating Highlighter Pen is eigenlijk een vloeibare highlighter en minder een concealer zoals we deze producten beter kennen. Het systeem blijft hetzelfde: onderaan draaien en het product komt er langs het borsteltje uit. Je kan het product aanbrengen met het kwastje en blenden met je vingertoppen.

catrice illuminating highlighter pen

catrice illuminating highlighter pen

Ik heb het product op onderstaande foto's subtiel aangebracht. De highlighter is lichtroos van kleur en heeft een prachtige parelmoer glans. Het is zeker een hihglighter die je op dagelijkse basis kan dragen en die er gewoon heel speels en fris uitziet. 

catrice illuminating highlighter pen

catrice illuminating highlighter pen


Tot nu toe ben ik erg te spreken over dit product. Waar ik normaal voor een nogal heftige highlighter ga, kan ik dit product ook zeker appreciƫren, lekker natuurlijk, maar toch zichtbaar!

Binnenkort meer in het volledige review. Heb jij dit product al geprobeerd? 

Share:

8 reacties