Essence Colour & Go Nagellak The Satin - Dare to kiss.

Nog niet zo heel lang geleden breidde Essence het nagellakschap nog maar een keertje uit, alsof er nog geen keuze genoeg was! Naast enkele gewone lakjes, voegde Essence ook een nieuwe finish toe: the satin. Ik was heel erg benieuwd naar deze lakjes en kocht ze allebei. Vandaag toon ik jullie de lieve roze kleur Dare to kiss. Do you dare?

essence colour & go the satin dare to kiss swatch

The Satin nagellakjes hebben hun naam en finish zeker en vast niet gestolen. Je krijgt als het ware een foliootje over je nagel met een semi-matte, velvet, satijn finish. Heel apart, maar wel heel mooi!
Dare to kiss is een heel lief medium perzik-roze kleurtje met een leuk shimmertje erdoorheen. Normaal niet mijn favoriete look, maar ik vind het wel passen!

Ik was vooral enthousiast over de manier waarop dit lakje aanbracht: haast volledig gepigmenteerd met 1 laagje, niet té veel last van streepjes en hij droogde snel. Score!

essence colour & go the satin dare to kiss swatch


essence colour & go the satin dare to kiss swatch

essence colour & go the satin dare to kiss swatch

Heb jij dit nieuwe lakje al geprobeerd? 

Share:

5 reacties

  1. Wat een mooi zacht kleurtje is dit, ik heb hem zelf ook :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook beide satinlakjes. Ik vind ze wel leuk maar ik had het nog leuker gevonden als ze voor iets minder neutrale kleuren gekozen zouden hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik houd hier normaal helemaal niet van, maar ik vind deze eigenlijk wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen