De beste drugstore foundations.

Iedereen heeft wel zijn favoriete foundation, drugstore of high-end. Ik heb door de jaren heen heel wat merken uitgeprobeerd, heel wat texturen en finishes uitgeprobeerd. Uiteindelijk zijn er 4 foundations/ BB creams die voor mij écht het proberen waard zijn. Kijk je even mee?

drugstore foundations
Laat ons even kijken!
 • Een ouwe trouwe is toch zeker de Bourjois Healthy Mix foundation. Deze foundation gebruik ik al meer dan drie jaar (wel een nieuwe flacon natuurlijk) en ik weet dat ik er altijd op terug kan vallen als ik op dat moment geen goede foundation vind. Hij heeft een ietwat dewy finish maar kan ook gedragen worden door mensen met een ietwat vettigere huid. Hij geeft een medium dekking, mijn favoriet!
 • Op de dagen waarop mijn huid iets vettiger is ben ik zeker een fan van de MUA Undress Your Skin Illuminating Foundation. Deze is nog steeds licht van textuur en geeft een lichte dekking, maar heeft net een wat mattere finish en is dus meer geschikt voor de mensen met een vettigere huid. 
 • De Etude House Precious Mineral Bright Fit BB Cream is wat mij betreft de beste BB cream die ik al heb uitgeprobeerd. Hij is héél licht van kleur, ideaal dus voor in de winter én hij geeft je ook nog eens een prachtige medium dekking met een glow
 • Als laatste een foundation waar ik de laatste tijd al héél veel over heb verteld: de Rimmel Wake Me Up Foundation. Dit is de foundation met de meest dewy finish en dus niet erg geschikt voor mensen met een vettigere huid. Ik ben hier helemaal weg van! Hij geeft je een medium dekking en doet je huid er stralend uitzien! Daarnaast is het de enige foundation die droge plekjes totaal niet accentueert. Loooove!
drugstore foundations

Bourjois Healthy Mix Foundation - 52 Vanilla - te koop bij Kruidvat

drugstore foundations

MUA Undress Your Skin Illuminating Foundation - Beige - te koop bij Kruidvat


drugstore foundations

Etude House Precious Mineral Bright Fit BB Cream - Light Beige - BBCreamshopEU.


drugstore foundations

Rimmel Wake Me Up Foundation - 100 Ivory - te koop bij Kruidvat

Wat is jouw favoriete foundation? 

Share:

8 reacties

 1. Leuk artikel, ik ben al echt een tijdje benieuwd naar de Wake me up foundation mooi ook dat het een dewy finish geeft, ben daar gek op! Mijn favoriet van nu is de Max Factor smooth effect foundation! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne tips zeg, ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe, fijne foundation!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je dit deelt, ik ben nog op zoek naar een foundation die bepaalde ingrediënten niet heeft. Ik heb er nu een van MAC, maar als er een goedkoper alternatief is... Ik zal deze eens nader bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat ik die van mua eens ga proberen! Klinkt alsof hij goed past bij mijn huidtype ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die van Rimmel is inderdaad heerlijk om te gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nu ben ik heel erg benieuwd geworden naar de Rimmel Wake Me Up foundation, ik ga hem eens proberen. Leuk artikel! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als ik het zo lees zou die van Bourjois nog net iets beter voor me zijn dan die van Rimmel. Goed om te weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Rimmel Wake Me Up foundation staat op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen