Mijn favoriete artiesten!

Ik ben altijd een grote muziekliefhebber geweest. Van cassettes vroeger, naar cd's, naar MP3 spelers, naar iPods, noem maar op, de evolutie is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig kopen we zelden nog cd's en zijn programma's zoals Spotify en iTunes onze beste vriend. Benieuwd naar mijn favoriete artiesten? Lees dan snel even verder!

favoriete artiesten

  • Ed Sheeran. Wie anders? Hij is ook zo goed op dreef! Terecht ook, zijn liedjes zijn keer op keer héél erg goed en weten me altijd mee te slepen. Mijn favorieten? Sing & Give Me Love .
  • Tyler Ward. Het eerste Youtube fenomeen van een reeks die nog uitgebreid wordt. Ik volg hem al heel wat jaren en zien dat hij zo ver geraakt is en nog steeds zo groeit is gewoon heel inspirerend. Daarna zingt hij gewoon prachtig en euhm,...zo slecht ziet hij er niet uit hè dames? ;). Welk liedje je echt eens moet beluisteren? Zijn cover van How To Save A Life van The Fray
  • Nog zo'n Youtube fenomeen is Max Schneider. Klein, cute én een superstem. Zijn eigen lied Mug Shot zit soms hele dagen in mijn hoofd.
  • Boyce Avenue. Deze band volg ik letterlijk al sinds het derde middelbaar, al 6 jaar dus ondertussen (damn, ik word oud!). Ze begonnen met prachtige covers, en doen dat tot op de dag van vandaag. Daarnaast hebben ze ook heel wat original songs. 

Wie mag er gerust een hele dag door jouw radio brullen? 

Share:

1 reacties