Mijn favoriete MAC producten!

Toen ik net begon met make-up, zo'n 5 jaar geleden, was MAC echt hét merk op make-upgebied. Er verschenen filmpjes met énorme hauls en MAC stashes. Mijn MAC stash is redelijk bescheiden, maar toch heb ik enkele favorieten die ik graag met jullie deel. Lees je even mee?

favoriete mac producten

Er zijn twee categorieën waar MAC toch echt zijn steentje heeft bijgedragen op make-upgebied: oogmake-up en de lipsticks.

Ik ben zeker een fan van de MAC oogschaduws, al hangt het wel wat van de finish af. Mijn favorieten? All That Glitters, een prachtige peachy-champagne kleur met een shimmertje, Brulé, dé perfecte highlighter en basiskleur en Handwritten, een heel gepigmenteerde chocoladebruine kleur die voor heel wat dingen kan gebruikt worden. 

favoriete mac oogschaduws

mac paint pot painterly rubenesque

Nog een product op oogmake-upgebied dat ik écht graag gebruik: de Paint Pots! Ik heb er 2: Painterly, die ik dagelijks gebruik als oogschaduwbasis en duidelijk aan vervanging toe is, en Rubenesque, een peachy kleur met shimmers. Ze blijven heel goed zitten als je niet té veel aanbrengt en ze komen in heel wat leuke kleurtjes.

Natuurlijk staat MAC ongeveer het meest bekend om zijn lipsticks. Ik was er vroeger niet helemaal dol op, maar heb ze in de loop der jaren weten appreciëren. Mijn favoriete kleurtjes zijn Ravishing, een peachy-oranje kleur, en Angel, een prachtige naturelle roze kleur. Keuze genoeg hoor! Nog kleurtjes die op mijn wishlist staan? Heroïne, Blankety, Velvet Teddy, Captive,...

mac lipstick ravishing angel

mac lipstick ravishing angel

mac blush pink swoon


Als laatste heeft MAC ook hele fijne blushes! Ze komen in verschillende finishes en mijn favoriet is de Sheertone Blush in de kleur Pink Swoon, een medium roze kleur met ietwat blauwe ondertoon. Dit is tevens één van de eerste MAC producten die ik kocht. *Nostalgieeeee*!


Wat staat er op jou MAC wishlist? 

Share:

9 reacties

 1. Je hebt een mooie collectie meid, maar alles van MAC is eigenlijk mooi hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne favorieten! Angel moet ik nog steeds is proberen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooeh Ravishing ziet er leuk uit! Die ga ik eens bekijken! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n mooie producten! Ravishing ziet er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie producten , de paint pots zijn geliefd zie ik hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie producten! Ik heb nog een hele waslijst lipsticks die op mijn wishlist staan, ik wil nog graag de Constructivist paint pot, een MSF Natural en de Prep & prime primer en zo kan ik gerust nog even doorgaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben jaloers op je producten. <3 Ik wil heel graag nog eens een paint pot!

  BeantwoordenVerwijderen